kako pojačati zvuk u slusalici ako ne radi tipka sa strane ???
Ne radi mi tipka sa pojacanje i smanjenje zvuka, a slabo mi se cuje dok razgovaram, kako mogu da preko displaya to pojačam ???
Unaprijed hvala !!!![]()
kako pojačati zvuk u slusalici ako ne radi tipka sa strane ???
Ne radi mi tipka sa pojacanje i smanjenje zvuka, a slabo mi se cuje dok razgovaram, kako mogu da preko displaya to pojačam ???
Unaprijed hvala !!!![]()
uštekaj slušalice koje si dobila sa iphonom i pojačaj preko njih za vrijeme razgovora
e nemam nazalost slusalice![]()
ima li koji drugi nacin ?
Nađi nekog tko se razumije u jailbreak pa nek ti napravi ovo: http://meethapaan.blogspot.com/2010/...-software.html
Ili nađi nekog tko ima slušalice od iphona![]()
NE IDE bar kod mene, mijenjala sam parametre, ali ne ide nesto
Već sam sama uradila Jailbreak, i imam Cydiu instaliranu, pa cu pokušati sa tim iFile, hvala na pomoci, javim da li sam uspjela !!!![]()
Ja kad dvaput kliknem na home gumb i jedanput skrolnem u desno imam ipod postavke, i jos jednom pa imam slajdera dva jedan za svjetlost drugi za zvuk. Jedan je original tamo kolko se sjećam. A drugi mislim da sam dobio action menu-om ali nisam siguran. Niti jedan tweak i slicno mi nema veze s tim slajderom veze. Možda sam pomogao. Utipkaj volume Dock slider u google pa mislim da ćeš neko rješenje naći
to znam za taj tweak ali ne pomaze u glasnoci slusalice i kada prebacim na speakfone,![]()
Bookmarks