Jesi probao mozda otvoriti tu datoteku u npr. notepadu ili slicnom? Sto je unutra?
Koliko je velika ta datoteka?
Pozz svima.
Ev imam problem jedan, prije tjedan dana sam uštekao svoju Xperiu
u laptop od cimera i pokupio mi je tonu virusa,uspješno sam ih pobrisao..
ali..sad kad uključim mob na svoj komp i uđem u storage card nema foldera
koji su prije tamo bili (my pictures i dr.) dok mi u xploreru na mobitelu sve fino
pokazuje WTF?? Živcira me to,ne mogu muziku stavljati kako treba..ma ništa više ne valja
Pomoć dobrodošla...kako da ponovno oživim te foldere da se prikazuju i u xploreru na kompu?
EDIT :: I zaboravio sam navesti da se na kartici kad se otvori na kompu nalazi samo .menc datoteka
---> EncFiltLog.menc i onak lokot na datoteci (Enkriptirano?)
Jesi probao mozda otvoriti tu datoteku u npr. notepadu ili slicnom? Sto je unutra?
Koliko je velika ta datoteka?
datoteka je teška mizernih 2KB, a kad ju otvorim u notepadu nema ništa,prazan dokument
Neznam stvarno...activesync radi savršeno,sve fino sinkronizira sa kompom,i tamo također kad otvorim storage card nema ništa..a zanimljivo je to kad na kompu napravim novi folder na kartici, taj folder je vidljiv i na kompu i na xperiji hm...
Jesi provjerio da ti je na kompu ukljuceno prikazivanje hidden foldera?
I ja imam isti problem,nznm sta da radim,kako da prebacim slike sa fona na komp,nema onih foldera (Android,Walpapers,Ringtones,Images ...itd)..Pomozite molim vas...Hvala unapred !!!
Bookmarks