k700 definitivno...bluetooth i više memorije...mp3...radio...super dizajn
Pomagajte ...imam proliku za oba dva ova mobitela ...dobio sam savjet da je Ericsson loš ...(ali on ima nekako više funkcija pa mi sa malo više sviđa) ...
Između ova dva aparata , koji bi vi uzeli ...
Unaprijed hvala.
...od mobova - K700i - "iggxy" je naveo razloge...iako mi je E800 lijepši...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 21-11-2004 u 20:54
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
K700 uzmi ako hoćeš nekaj s više memorije i funkcija,a ak hoćeš šminku E800!!!!!!!!
Taj koji ti je rekao da Ericsson, odnosno Sony Ericsson ne valja, očigledno je u zabludi ili je pak okorjeli Samsung fan. A razlika između bivšeg Ericssona i sadašnjeg Sony Ericssona je velika. Pogotovo u kvaliteti.
K700 definitivno! Pa naspram njega E800 baš i nema argumenata...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
U biti ima jednu a to je velicina cini mi se....
Ak mozes uzmi k700....ipak nudi kojekakve funkcije za manju cijenu...a dobar je mobitel, pogotovo za mlade![]()
Kao što ti Brankach klaže uzmi k700i ako možeš i nećeš pogriješiti, s tim da mi se čini da se baš baš i ne kontaš u te stvari čim porediš ova dva telefona (mislim rušiš ugled k700i)
Toliko od mene...
napokon drzao i imao k700i. mob je fenomenalan zaboravis u taj cas da ima samo 40mb memorije koliko puno opcija ima a ako pritom gledas na velicinu. bed je kaj nije symbian ali ne smeta. ako hoces sminku uzmi e800, ali da se mene pita k700 je veca sminka
K700i definitivno!!! Ja ga imam! ODLIČAN!Frend mi ima e800 koji je neusporedivo lošiji samo da počnem nabrajat...
Ne bih se bas slozio. Navodno je Ericsson R520 najpouzdaniji mobitel s najmanje kvarova. Imam T630 i usporedio sam ga s R520. Cini mi se da je R520 ipak kvalitetnije napravljen. Govorim samo o telefonskim stvarima. (Bolji prijem, kvalitetnja izrada, i sl.) Zaboravi MMS i druge nove zabavne funkcije.Izvorno postao frish-KI
Izvorno postao Boriss
Slažem se s tim
![]()
i ja se slažem
Opet zavisi od modela, ali koliko vidim ne bune se ljudi previše na Sony Ericsson, ali ona dva Ericssona koja sam ja imao, zadavali su mi glavobolje. Opet, govorim na temelju vlastitog iskustva.
Bookmarks