Kako svi odmah viruse spominju, kao da je to jedino zlo...
Meni zvuci kao da ti je corruptana kartica. Spoji je na racunalo (nadam se da imas card reader) i pokreni provjeru diska.
Imam Vivaz Pro i karticu od 8gb na njemu. Od tih 8gb, slobdno je oko 5.5 s tim što najviše tu imam muzike,slika i videa. Sinoć, kad sam bio na netu, telefon je totalno poludeo i ne znam sta mu je. Nesto hoce, nesto nece da cita sa memorijske,a kad ga prikacim na usb, u mass storage modu, i dalje mi pise da imam sl 5.5 ali su mi folderi sa muzikom,slikama i videima prazni. Da nije neki virus? Ne znam šta više da mu radim...![]()
Kako svi odmah viruse spominju, kao da je to jedino zlo...
Meni zvuci kao da ti je corruptana kartica. Spoji je na racunalo (nadam se da imas card reader) i pokreni provjeru diska.
Probao i ništa...
Probao i sa disk defragmenter i opet ništa!
Piše mi kad da mi je sve tu, sve slike,sva muzika,sve,ali po tim glavnim folderima mi je to sve prazno!
Btw, imam i tri neka foldera, jedan je System, drugi je sys, a treći je system.--0. Po tim folderima imam svašta,ali sam ih cut na desktop laptopa,zato što mi sa tim folderima telefon prijavljuje grešku system error i tako dva - tri puta. Kontam da ako bih formatirao karticu,sve bi mi otišlo. Muzika i ok,ali slikeeee... To mi je ono najgore. Gledao sam po ostalim temama i nisam našao ništa slično, tj. najsličniji mi je problem kao što je jedan član imao sa memorijskom, sa n95icom! u jednom od tih sistematskih foldera, mislim da je baš sys, imam podfoldere bin,install i uninstall. U tom bin folderu su mi one aplikacije koje sam već instalirao,ali sve su sad u .exe ekstenziji. Ne znam šta da radim!
Bookmarks