Evo zamolio bih kada bi ovdje malo dali pokoji savjet pri kupnji mmc-a , koju odabrati, kako se ponašaju...Thnx
Evo zamolio bih kada bi ovdje malo dali pokoji savjet pri kupnji mmc-a , koju odabrati, kako se ponašaju...Thnx
Najbolje kartice koje svima rade (ja poznam oko 6 ljudi koji je imaju) su Transcend kartice! A i nisu jako skupe u odnosu na druge proizvođače. A što se tiće kapaciteta, to ti je najbolje uzet 128 ili 256, ovisi za što ti treba.
...nemoj se bazirati na neku NAME karticu...ja npr. imam Amazor i radi o.k. ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Istina... Samo izbjegavaj Kingmax.
Buduci da imas NGage, preporucam da uzmes neku od 1 GB... 128 ti je premalo za NGage
sta ngage(stari,ne QD) podrzava mmc od 1gb?!a 6600?Izvorno postao Cykke
Ma 512 je sasvim dovoljno. Cijena ovih od 1gb je previsoka. Na 512 se može jako puno stvari strpat.
Cujem da se ljudi dosta zale na Kingmax u cemu je problem?
...očito problem u samoj kartici,točnije kvaliteti izrade...ali briga me jer ne ciljam na takve,bitno je da radi...
Aha... Zato jer su normalne MMC
7610 ima problema sa 1 GB RS-MMC
Ali svi koji imaju normalni MMC mogu staviti od 1 GB. Naravno, prvo isprobaj u trgovini, jer opet moze zavisiti od proizvodjaca i modela
uf,jos samo treba nac di ima od 1gb!(zasad sam vidio samo hg-u al je od kngmaxa-imam losa iskustva s njim)...
Što vi sve trpate na te kartice da vam treba 1 giga? Ja imam originalnu od 64 mega i nije da imam neku prijeku potrebu ju mijenjati za veću.
...to je sada još pretjerivanje,davat tolike novce za to a nećeš sve popuniti(bar ja)...512mb je sasvim dovoljno...
Cuj, u 7610/6630 ne mozes staviti vise od 512mb za sada
hmm, a gle ovo imam 6600 i kupio sam od scandisk il tako nesto karticu koja mi ne radi ne prijavljuje je u opste da je u mobilnom, a takoder imam 3650 i trebam kupiti u 3650 novu mmc e sad koliki je limit 3650, odnosno do koliko mb podrzava mmc. Citao sam da podrzava samo do 64, ali to pise i za 6600 pa sad.... a u 6600 mi je 64 mb!
Vidim da u Ve-milu ima 256MB za 190Kn. Samo nepise koja marka.
Jel je upitna kvaliteta ovog kingmaxa od 256MB?
http://www.hgspot.hr/komponente.aspx?grupa=81
Evo ja sam kupio mmc od 256 MB i fakat radi odlično!!
Proizvođač je Apacer, a karticu sam kupio u "Optimum računala" 231kn (cash)!! Fakat sad mogu metnut kaj god hoću i opet mi ostane dosta prostora...
In 6 sec or less, I'm free!
<!!Škoda FAVORIT racing team!!>
Ma vidim po prilici da se cijene krecu oko 200Kn za 256MB.
..."šile",ko šljivi kingmax,vidiš da ima dosta negativnih komentara...uzmi tu od 256mb u Ve-milu i riješen problem...
Bookmarks