Više od 600 milijuna ljudi na našem planetu ima svoj profil na Facebooku. A kako bi došli do njega koriste se desktop računalima, prijenosnim računalima, tabletima, mobitelima, a sve više i pametnim telefonima.

Na svoj Facebook profil svakodnevno, i po više puta dnevno idem preko mobitela koji ima veliki touch ekran dijagonale 4 inča – Optimus 2X. Koristim aplikaciju Seesmic, koju sam downloadao s Android Marketa, putem koje pratim i svoj Twitter account. Imam sve na jednom mjestu, optimizirano na jako dobar način. Pišem na svoj Wall i na Wall svojih prijatelja o stvarima koje mi se događaju tijekom dana i noći, uploadam fotografije i video. Sve na jednom mjestu.
Sve češće koristim cloud computing, popularno „računarstvo u oblaku“. Podatke sve češće spremam online, na udaljeno mjesto, kako bi mi bili dostupni od bilo kud i preko bilo kojeg uređaja. Tako preko Optimusa 2X, prvog dvojezgrenog mobitela na svijetu, pristupam svim svojim podacima – fotografijama, video filmovima, dokumentima, excel tablicama…

VIŠE: http://lgblog.mobil.hr/zivot-se-tako...ptimizirati-17