Nisu zakinuli bateriju nego su napisali talk time za UMTS. Preko GSM-a baterija traje u razgovoru do 9 sati..
Eto i na gsmareni
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k850-2003.php
Sve je ok na fonu ali su ovaj puta zakinuli bateriju šta nije uobičajno kod SE-a.
Zadnji uredio ravilov : 15-06-2010 u 10:34
Nisu zakinuli bateriju nego su napisali talk time za UMTS. Preko GSM-a baterija traje u razgovoru do 9 sati..
Živo me zanima kakva je kamera u odnosu na n95...
sigurno ce kamera opet biti broj 1 u svijetu mobitela.
Čudan mu je nekako dizajn, valjda zato jer je tek izašao, a tako je isto bilo i sa k800....
S vremenom će zasigurno pridobiti mase....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Nema joysticka i to je veliki napredak za K seriju....
Ovaj zeleni kvadratni okvir u sklopu tipkovnice mu je valjda navigator....![]()
dobro,ne racunam samsung modele koje rade samo za korejsko i japansko trziste i nisu namjenjeni za rad u GSM mrezama,a sto se tice ostalog mislim da je i dalje optika na SE najbolja.
Na prvi pogled mi daje na BS C81 (mislim).
Dobar mob, samo će biti packi sudeći po slikama iz posta poviše. Valjda nekakvo lak-kućište.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
@Milanche91, nema potrebe stavljati opet ove slike kad sam ih ja stavio u postu vise....![]()
Vama ne vuče na BENQ-Siemens c81?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Zanima me jel ima xenon blic..nisu naveli rofl...k800i ubija n95 u testovima...iako mi na nekim fotografijama n73 daje bolje slike nego k800..vjerujem da će k850 biti ono pravo u klasi 5mp
Moj prvi dojam je da se mob softverski ne razlikuje previse od k800, ruzan mi je dizajn, a poklopac kamere mi je bolje rijesen kod k800.
Ima xenon blic...a poklopac kamere je sada automatski, znaci nema vise nekakvog slajda koji otvara poklopac...nego stisnes gumbek za kameru koji je sa strane fona i poklopac se odma otvara i kamera pali![]()
Meni je mob prelijep, medjutim ono sta ne kuzim kod proizvodjaca je ta ljubav prema shine mobitelima. I ovaj mob je cijeli ispoliran i kao takav ce konstantno biti prepun otisaka prstiju i izgledat ce prljavo. To me bas odbija od takvih mobitela. On ce izgledati predivno u svim reklamama i u izlozima, ali u rukama, koma.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
kad ga proizvedu trebali bi ga ispackat
inače mob je bolestan... sad tek vidim kakav ću mob imat u 80 godini
tehnologija preluda!
Seriously?
Dizajn mi nije baš sjeo na prvi dojam ali što se tiče kamere to je uvijek SE u prednosti pred bilo kojim proizvođačem. Nisam se nadao ovako brzom odgovoru na Nokinih 5mpx. Prije mjesec dana smo svi mislili da je nokia(čitaj N95) nedostižna ali proizvođači pomalo vračaju udarac.
ma meni je dizajn odličan,nije običan a opet nije nefunkcionalan,uz to vidio sam neke slike slikane k850 da stave za usporedbu sa n95 i to još prije kad nisu htjeli otkrit mob,sam su pokazali moć kamere i inpresivno je bilo,ma odlično a ovaj iza poklopac za kameru se automatski ostava,zatvara,jebenica
Bookmarks