Procitaj pravila foruma i koristi pretrazivanje. Ovo ne spada u HTC podforum jer postoji poseban podforum za usporedbe modela.
Usput, stavljanje aplikacija na Android Market koliko znam isto kosta.
Ovako imam ponudu da dam iPhone 4 16 gb za HTC Sensation,
Sad me zanima kakav je sensation dali se isplati to napravit, imo samo prije troju i sad 4, tako da sa ostalim smartphone nisam imo veci doticaj.
Znam da po karakteristikama sensation koliko toliko ubija iphone 4, ali kako je uzivo dok ga vi koristite.
mislio sam uzeti si neki android isprva zbog kreiranja applikacija i igrara, jer na iOS prvo trebam imati mac, te i da ocu stavit na market moram platiti 100 $ registraciju i imati originial mac na racunalu. Pa sam mislio probati na androidu, i evo sad mi uletila ponuda pa mi recite jeli se isplati zamjeniti ta 2 moba.
Procitaj pravila foruma i koristi pretrazivanje. Ovo ne spada u HTC podforum jer postoji poseban podforum za usporedbe modela.
Usput, stavljanje aplikacija na Android Market koliko znam isto kosta.
ja bi na tvom mjestu zamjenio, HTC je bolji uređaj hardverski, što se tiče OS-a... oba OS-a su dobra na svoj način, al meni više leži android zbog dizajna, otvorenosti (nece ti trebat i-tunes, moci ces mob koristiti kao mass-storage....) i mogućnosti personalizacije...
moj savjet, uzmi HTC![]()
"all in one"
Slažem se sa irmascher-om
Ja bih mijenjao, i to bez puno razmišljanja...
Htc ima nešto jaču bateriju, fizički veći displey, više RAM-a, utor za memo karticu
pored toga, nema potrebe za itunes-ima, što je plus u svakom slučaju.
što se tiče stavljanja aplikacija na Android market, to neznam. malo proguglaj![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
I ja bi isto odmah mijenjao, bez puno razmišljanja. Android mi puno bolje leži od IOS-a...
PREDATOR
ok to za androdi, nego jeli mob ima kakih svojih mana?
Procitaj si temu o Sensationu, u HTC podforumu.
Jedini problem koji se moze pojaviti je death grip (slicno kao i kod iPhone 4)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
i btw. HTC ne moraš držat na specijalan način da ima pun signal![]()
(šala)
mobitel nema nekih mana, samo vidi hoce li ti odgovarat veličina, pošto je veći od iphone 4![]()
"all in one"
Bookmarks