...a kako si vršio testiranje - preko čitača kartica ili...
Danas sam kupio u links-u microSDHC karticu od Sandiska 8GB, piše class 4, 129kn. Radio sam H2testw koji kaže da je brzina pisanja 1,91 MByte/s a čitanje 5,21 MByte/s....Radio sam i drugi test ATTO Disk Benchmarkom i on veli otprilike da je Write 2,2 a Read 5,5. Jel ja to nešto krivo radim, vidim ili to nije class 4 a jedva da je i class 2!?
Karticu sam uzeo za x10mini - znači bit će ok sve da je class2 iako je naravno bolje da je 4 ili 6...samo, ako piše 4 zar ne bi to značilo da može biti i 5 pa i više...nikako manje!?
Kartica koju sam dobio uz mobitel je 2GB, mislim da je to Kingston, ne piše ništa nego sam otprilike na to naletio kada sam upisao serijski broj, ne piše ništa ni class...Ona daje write 5,2 i read 5,6.
Vjerujem da je class 4 sasvim dovoljno za mobitel, čak i za fotoaparat kaže da je dosta 4 za HD video, ali očito ne treba vjerovati svemu što piše...??? Zato sam i uzeo class 4 jer će vjerovatno ići i u fotoaparat, ali ovaj "Sandisk" nema šanse da snima HD video...
...a kako si vršio testiranje - preko čitača kartica ili...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
USB modem od T-mobile, ima utor za memorijsku karticu...baš zato sam i radio test ove kartice od 2 GB da vidim kako će ona se pokazati...znači da nije do toga USB sticka jer ova pokaže preko zapisivanje preko 5. Pokušati ću još sa laptopom pa staviti u njegov čitač kartica, moram SD adapter donijeti...nije kod mene trenutno.
Jel imao tko slična iskustva sa Sandiskom...nešto vidim spominje se po netu lažne kartice, da sandisk kartice class2 označi kao 4, da se seriski broj od class2 kartice stavi na class4 (piše u krugu 4)...
Bookmarks