Jesi li instalirao drivere? Ako nisi, instaliraj HTC Sync.
http://www.htc.com/au/SupportDownloa...t=3&dl_id=1073
spojim mob i comp sa usb odaberem disk drive i nece kompjuter da mi prepozna mob,dođe mi na comp poruka USB DEVICE NOT RECOGNIZED!! (windows xp sp3)
inace moj prvi android i stvarno sam prezadovoljan sa njime...
unaprijed zahvaljujem!!
Jesi li instalirao drivere? Ako nisi, instaliraj HTC Sync.
http://www.htc.com/au/SupportDownloa...t=3&dl_id=1073
instalirao sam ovo sto si poslao i opet nista
ovo mi pise na compu...
USB device not recognized
one of the usb devices attached to this computer has malfunctioned,and windows does not recognize it.
Promjeni USB port.
Odnesi ga kod frenda i spoji.
Probaj drugi kabel (bilo koji micro USB kabel).
Spoji ga na svoj komp, otvori device manager i vidi imaš li kakvih upozorenja, uskličnika i sl. za novospojeni hardware. Ako imaš, odi desni klik na taj uskličnik i uninstaliraj ga pa probaj opet spojiti mob na komp.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
na bratov laptop spoji se bez problema,tako da cu na svoj comp probat sa device menagerom...
kad se spoji na mobu mi se osim mogucnosti odabira konekcije pojavi i usb debugging connected(select to disable usb debugging) moram li iskljuciti usb debugging??
sorry ako sam dosadan ali novi sam u svemu ovome!!
hvala
Isključi USB debugging i pusti ga isključenog ako želiš koristiti mob kao prijenosni disk.
ok,hvala!!
evo sada se spaja bez problema i na moj comp,jednostavno sam ustekao u stražnji usb...
kada se spoji kliknem disk drive i prikaze mi ga kao removable disk,unutra su brojne ikone ali ne vidim kako pristupiti memorijskoj kartici??
To JE memorijska kartica samo što je prepuna svakakvih foldera![]()
vidim da si jedan od iskusnijih na forumu pa me zanima
dali da napravim update sa 2.2.1 na 2.3??
koliko sam shvatio citajuci forum za prebaciti aplikaciju sa pc na mob treba:
1. pomocu usb prebacit aplikaciju u mob(u koju od onih brojnih foldera je stavit??)
2.sa marketa skinuti npr. EStrongs File Explorer ili Astro File Manage(koji je bolji tj,jednostavniji??)
3.pomocu nekog od ova dva programa uc u aplikaciju i pokrenit instalaciju
hvala!!
Aplikaciju možeš prebaciti u koji folder želiš, najjednostavnije bi ti bilo da si napraviš novi folder gdje ćeš stavljat .apk fileove, npr naziv "Apps" ili tak nešto..
Skineš npr Astro file manager (ja ga osobno koristim, i skroz mi je ok), uđeš u njega, zatim u sd card, i nađeš taj folder (kako si ga već imenovao), otvoriš .apk , zatim "open app manager", i klik na Install. i to je to.
što se tiče update, to je samo tvoja odluka.pročitaj si malo po forumima što dobiješ, pa ako ti se sviđa, napravi
![]()
Bookmarks