To je samo flex ili? Sta dobivam sa tim modificiranim flex ili je to cak flash o kojem si govorio i postao i koji nije proradio?
Evo konacno nesto i radi od mene. To je izripani flex iz 72R u flash formatu (otud i ime Flexlash,koje bi trebalo bit vlasnistvo Motox-a) tj. bez ikakvih modifikacija sto se tice sadrzaja i postavki. Radi provjereno na 58R, upravo sam ga testirao na burazovom mobu i idem u krpe.
http://www.get-mobile.co.uk/download...1D4_Tvrtko.rar
Uzivajte!!!
To je samo flex ili? Sta dobivam sa tim modificiranim flex ili je to cak flash o kojem si govorio i postao i koji nije proradio?
možda malo ot ali da en otvaram novi thread; @tvrtkod kako pretvoriti flex u flash ( *.hs -> *.shx)?
Pozdrav!
To je za sad jos uvjek nemoguce. jedino se moze izripat iz MP'a. Predpostavljam da zelis napravit backup telefona i iz toga napravit flashIzvorno postao kova
Da, samo flex u flash formatu. Dobijes flex od 72R koji prije nisi mogao koristit u njegovom orginalnom obliku tj. bez modifikacija. a jos dodatna prednost je sto ti je proces flashanja gotov puno prije nego da korisis pFlex i flex u hs formatu i da se moze flashat iz bootloadera. Znaci smrdas nesto s mobom, nemres ga upalit osim u bootloaderu, i flashas s ovim flexlash-omIzvorno postao DeMar
Ne radi se o tomeIzvorno postao tvrtkod
.. Nego, neki dan sam nešto experimentirao sa seemovima i na kraju ga više nisam mogao upalit, točno sam znao šta sam promijenio u kojem seemu i zato mi se nije htio upalit.. uspio sam taj isti seem izvuć iz druge motorole u kojoj je isti flash/flex i koja radi, taj seem sam izvukao u *.hs formatu (flex file) ali ne mogu flexat mobitel dok je u flash modu .. pa sam mislio pretvorit taj flex u flash da ga mogu ubacit u mob dok je flash modu..
nadam se da sam bio dovoljno jasan
pozdrav!
Jesi, ali kao sto rekoh to je za sad jos uvijek nemoguce, ali kako stvari napreduju nevjerojatnom brzinom, siguran sam da ce i to uskoro bit moguceIzvorno postao kova
nisam baš siguran da sam sve skužio , ako to stavim , jel onda i moram imat taj flex(SE6424AXXT11D4 , od kojeg modela je to?), mislim , ako stavim onda naknadno neki drugi, jel mi ostaje 72R i i da li je moguće vratit se na 4Fr sa toga?
P. L. U. R.
A jesi me nasmijao. Pa ako ides stavljat taj flex onda normalno da ces ga imat. To mu je svrha, smisao. Skinut je sa MP'a koji ne ide na 58R, tj. izripan iz 72R kao sto i pise na pocetu ovg threada. To ti nema veze sa flashom i medjusobnom kompatibilnoscu izmedju flash verzija.Izvorno postao DOMICH
a , da , i nisam baš bistar danas ,nisam spavo puno zadnja 2 dana ,daj me onda prosvjetli , znaći to stavim imam taj flex sa 72R i bok ,il kaj , sve mi je nekak nejasno , više ne znam kaj je kaj , sve ste izokrenuli , kak bu to zgledalo dok stavim gore , kaj imam kaj nemam?????Izvorno postao tvrtkod
ma zanm ,to stavim i imam taj flex sa sa 72R!!!!!(jel je, kak sam stvarno spaljen!)
P. L. U. R.
Mislim da si povezao konce s zadnjom recenicom. neznam sto ti nije jasno oko toga svega? moslim da sam prilicno jasno predstavio nove termine i sto oni znaceIzvorno postao DOMICH
OT: zasto ne odes spavat?
ma bio sam u italiji od petka ujutro do danas u noći , a ko bi rađe spavo nego norio po hotelu sa ekipom!
a onda mi se to ne sviđa jer hoću zadržat svoj flex !
P. L. U. R.
Evo probao sam ga i nisam bas zadovoljan sa tim flexom pa sam stavio SE6474AXXU11A9. Trenutno ga isprobavam i zasad sam zadovoljan.Izvorno postao tvrtkod
A nezahvalnog li naroda izrodi hrvatski puk. Morao sam to napisat, nemoj zamjerit. Koliko se sjecam ti si me pitao da to napravim. sto ti se ne svidja kod njega?Izvorno postao DeMar
Koliko mene sjecanje sluzi bila je prico o onom v620 flexu kojeg ti imas a ne o tom. Ali nema veze. U svakom slucaju cijenim tvoj trud. PozdravIzvorno postao tvrtkod
Kao sto rekoh, koliko se sjecam bio si ti u pitanju, al u zadnje vrijeme me sjecanje bas ne sluzi kako trebaIzvorno postao DeMar
Pa ja ti kazem da smo razgovarali o v620 flexu. Ali nema veze doslo je do nesporazuma. Ali u svakom slucaju hvala sto si taj flex napravio. PozdravIzvorno postao tvrtkod
Bookmarks