Velika je šansa da neće skužiti...
BTW nije popravak, ali sa custom ROMom ćeš dobiti wake up/unlock preko soft tipke.
Što se (un)roota tiče: http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...-flash-App2ext...
Daklem, imam Desire malo više od pola godine, počeo sam odnedavno imati dosta problema s power tipkom, zbog čega mi je otključavanje/zaključavanje mobitela dosta problematično. Par pitanja:
1. Mobitel je otključan da radi na drugu mrežu, usto je i rootan (barem bio), logična pretpostavka mi je da više namam garanciju. Postoji li slučajno neka metoda da fini momci i cure iz servisa ne skuže to?
2. Ako ne, a pretpostavljam da ne, zna li tko čisto otprilike koliko bi me takav popravak mogao doći?
3. Mobitel je rootan čim je kupljen, ali sam, vjerojatno poradi svog neznanja u početku, napravio nešto zbog čega on trenutno očito više nije rootan, jer ne mogu instalirati nijedan app koji traži root, a instalirao sam i root checker app koji kaže da nije rootan. Čime sam to mogao postići i trebam li nešto posebno napravit prije nego ga krenem ponovno rootat? Vraćanje na tvorničke postavke za svaki slučaj možda?
Mislim da je to to, hvala unaprijed![]()
Velika je šansa da neće skužiti...
BTW nije popravak, ali sa custom ROMom ćeš dobiti wake up/unlock preko soft tipke.
Što se (un)roota tiče: http://cafe.mobil.hr/threads/68822-D...-flash-App2ext...
Nisam bas pisao o unroot metodi na navedenom linku, ali ako mi das vremena do veceras cu staviti kratke upute s videom![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Znači mislite da neće skužit da je otključan/rootan?
Može, pričekat ću unroot upute![]()
Zaboravio sam editirati post, upute su gore, završio sam ih.
Vraćanjem na tvornički rom nećeš poništiti simlock status. E sad, tu ima dosta polemika hoće li ti poništiti garanciju ili ne... Ako si unlock radio mimo operatera onda bi ga mogli skužiti samo na sljedeći način: Vip navodno ima bazu imei brojeva koji su otključani pa ovi iz servisa lako provjere koji su mobovi otključani od strane vipa, a koji ne. Navodno! Ali uvijek možeš ići na blef, bitno da je tvornički rom gore.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Htio bih napravit backup prije unroota, ali sve mi se čini da neću moć, jer power tipka sve manje radi![]()
Bookmarks