Pa jeftino tesko da ce ti raditi. Odi u t-mobile i tamo kupi. A mene bi bio strah koristiti neku punjac za 2$ na telefonu od 3000 kn
Trazio no nema slične teme, pa otvaram novu.
Naručio sam auto punjac preko ebay-a za iphone 4, i nakon 5 min koristenja mi pise na mobu da nije kompaktibilan s mobitelom i prestaje punit, dok npr ponim i koristim navigaciju onda se mobitel zablokira.
Kakva imate iskustva ostali, gdje naručit jeftin punjac koji radi?
Pa jeftino tesko da ce ti raditi. Odi u t-mobile i tamo kupi. A mene bi bio strah koristiti neku punjac za 2$ na telefonu od 3000 kn
iPhone 5s 16 GB
Istina. Radje kupit kvalitetan punjac, i znas da nis nebu sa mobitelom bilo![]()
One day, sky went blue...
ja kupio onaj stolni prek ebaya...radi ali samo pod odredenim kutemnesmije biti skroz ravno nego malo nakosen da bi radio haha
al mislim da se nemoze nista strasno dogoditi jer su to samo kontakti pa....
I ja mislim da se nema kaj dogodit. Ovdje se radi samo o tome da apple zeli da kupujemo njihove proizvode. Dal zna tko cijenu?
Hm, frend je kupio auto punjac za ajfon 4 u T-comu i dok je punio mob u autu, punjac se zapalio i otopio...
Ajfonu nista... Sve je to jeftina i lose kontrolirana roba, mora biti felera...
Opet ista priča. Kupio sam punjac u t-com-u prije 2mj za 60 i nest kn, punio mobitel kad je bilo 80% baterije i napunio se do 100 bez problema, jucer ga punio kad je bilo 30% i izbacuje mi opet da nije podrzano punjenje pomocu ove opreme.Ugasio mob i upalio, opet isto. Inace na paketu od punjaca nije pisalo da je za Iphone 4, nego 3GS, ali djelatnik je pitao djelatnicu koja istog koristi za svoju četvorku i rekla je da radi.
Što da radim? Ima gdje za kupit original apple punjac za IPHONE 4???
Ovo izbacuje
http://img691.imageshack.us/i/nijepodrzano.jpg/
Ja sam kupio neki sa ebaya i radi normalno. I na 3GS i na 4. Ako hoces posaljem ti link
iPhone 5s 16 GB
Moze, posalji, hvala. Sto mislis moze to biti do verzije softvera?
nema veze sa verzijom softvera(bar moje misljenje) meni je jednom na gliseru odbilo auto punjac kad sam ga palio pa je izgleda napon malo podivljao,mozda i tebi u autu napon oscilira
p.s. imam i ja punjač sa e-baya ali onaj malo skupljipaltio sam ga 30 kn, mali crni, kopija Belkina, i radi super i sa iPhone-om i sa SE c905, pošto je USB mogu spojiti gore što me volja. 5V 1A mora biti, jer vidim da neki pišu na oglasu da je za iP4 kao 1A, a na slikama tog punjača piše 700mA ili 0.7A
![]()
![]()
p.p.s. zašto možda ne prihvaća tvoj - pa vjerojatno jer ne zadovoljava kriterije napona kje traži telefon, ili mu je preslaba struja..al stvarno ja bi ti savjetovao da ga baciš jer ti može sjeb... kontroler napona u telefonu i ko zna što još poslje toga...probaj možda, ako je usb, spojiti koji dugi tel na njega...ili ako imaš multimer, izmjeri napon koji ti daje pa javi
![]()
Izmjerit ču napone, kad nabavim bateriju za mjerač.
evo ja imam ovakav i ovakav (samo bijeli) i obadva normalno rade
iPhone 5s 16 GB
Ovaj prvi je isti kao sto sam kupio u T-comu
a eto, vidis koliko kosta tuja sam ga jos jeftinije dobio, mislim 2$
iPhone 5s 16 GB
Ja sam kupio svoj kod nas, marka HQ. Radi se o priključku za upaljač s 2 USB utora i na njega stavim original kabel od iPhone-a te sve radi OK za sad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bom Chicka WahWah
Kod punjača s ebaya pripazite samo na struju punjenja, većina njih nije u stanju dati dovoljno struje...
Da li je Belkin dobra marka punjača?
je...moj je kopija belkina pa je dobar
ali pazi samo da ako je iP4 da mu je izlazna struja 1A, ništa ispod
Kad smo kod izlazne struje narucio sam externu bateriju, dali i za nju vrijedi 1A, ovak koju sa narucio je 500mA
jel snaga na izlazu te baterije 500mA ili je kapacitet baterije 500mAh??
u praxi bi to trebalo funkcionirati, kao i punjači koji su slabiji...recimo za iP3 je izlazna struja 700mA, pa radi i sa iP4, ali neki nekvalitetni punjači sa ebaya vjerojatno daju i lošiju struju pa ga zato telefon ne prepoznaje...bar ja tako mislim
šteta je što netko tko ima takve probleme ne može izmjeriti napon i struju na izlazu da bismo sa 100% sigurnošću mogli reći da je to do napona/struje..
Evo, link http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=170580144843
Brand New & High Quality.
External Battery Charger Case for Apple iPhone 4.
Capacity: 1900mAh.
Cell type: Lithium-ion.
Dimension: 125 x 63 x 17.5 mm.
Output voltage: 5 V.
Output current: 500 mA.
Cycle life: 500 times.
Function & character: Enhance iPhone4 signal Power check & indication Power switch.
Standby Time - Up to 230 hours Talk Time - Up to 6 hours.
Internet Use - Up to 5.5 hours on 3G & Up to 8 hours on Wi-Fi Audio Playback - Up to 30 hours Video Playback - Up to 8 hours.
Fit for Apple iPhone 4.
A kako izmjerit koliko daje punjac kad ima konektor s pinovima????
teško
ako je usb to se da riješiti, a ovako jedino ako ga otvoriš, ako ima šarafe, tj. da nije tvornički zaljepljen..punjač, jel...
moram priznati da nisam imao iskustva sa ovim dodatnim baterijama na iphone-u, al kontam da mora raditi, jer ona ipak daje konstantnu istosmjernu struju i napon i nema nikakvih deformacija i izobličenja ni napona ni struje kao recimo kod punjača (može oscilirati, bla,bla...)jest da kad oslabljuje onda i pada vrijednost struje al to je sasvim ok za bateriju, samo ne znam kako će iphone reagirati na to kad recimo struja baterije padne na 100mA?? mislim da ne bi trebalo biti problema s tim čudom.
Zadnji uredio BlueNeon : 06-04-2011 u 22:50
Bookmarks