imam ponudu da zamjenim iphone 3gs 16gb za htc hd2, da li da uradim?
zasto da DA i zasto da NE ???
hvala
imam ponudu da zamjenim iphone 3gs 16gb za htc hd2, da li da uradim?
zasto da DA i zasto da NE ???
hvala
Što koristiš na mobitelu, kako se sluzis s trenutnim 3GS-om? Ja znam sto bih ja, ali to mozda nije niti priblizno slicno onome sto ti zelis/trebas.
pa sta znam, koristim se standardno, s tim sto volim da istrazujem ( na ovom sa uradila i JB i svasta nesto) ali me onako zanima razlika izmedju ta dva telefona !
OK, ako volis ceprkati, raditi svasta nesto na mobitelu, nemas nista protiv citanja xda-developersa, onda bi ja mjenjao. Mislim da je ekipa sa xda na HD2 stavila uspjesno i Android i WP7 (nisam siguran, ali mislim da je...). Dakle ja bih vjerojatno isto kao i ti iz cisto avanturistickih pobuda zamjenio. Makar poznavajuci sebe, ja bih vjerojatno i HD2 zamjenio za par mjeseci (cini mi se prevelik, a i sve nadogradnje, ustelavanja os-ova itd. nakon nekog vremena dosade).
ajde neka jos netko da svoje misljenje !!!
ako volis "šupat" i imat uredjaj koji te mogucnostima stalno iznenadi... onda HD2... (bar bi ja uzeo njega).. iphone je stabilan i pouzdan samrtphone koje meni brzo dosadia ima i puno manji display od HD2
![]()
"all in one"
hmmm mogucnosti deff ima, ali mu je iskreno ekran cudan 65000 boja, to davno prevazidjeno
a primjetit ces razliku?
"all in one"
HD2 definitivno
Možeš portat ROM isti ko na Desire HD
Najveća paleta ROM-ova je za HD2, nema što ne možeš sa njim
Da ima malo bolji ekran i malo jaču bateriju nebi ga mjenjo nikako (baterija je bolja nego na 3gs, a još uz pomoć nekih ROMova drži nekima i par dana)
Al što se tiče ekrana, bolji je na HD2 nego na 3gs![]()
HD2 je izvrstan mobitel ali boje su poprilično isprane.
Bookmarks