Ti si radio ovu web sam?Svaka cast!! Stranica je definitivno dobro odradjena.
Ima dosta vjesti i sadrzaja i pregledna je.
Sretno![]()
Na www.dekodiranje-mobitela.com se nalaze stranice na kojima se trudim napraviti na jednom mjestu zbirku kvalitetnih tutoriala vezanih isključivo za mobitele.
Cilj stranice je proširiti bazu sadržaja i razvijati se tako da se stvori zajednica ljudi koji imaju neko veće znanje o mobitelima od običnih "smrtnika", kako bi pomagali jedni drugima, a i otkrili nove stvare onima koje to područje zanima.
Cafe mobil je mjesto na kojem su najveći znalci kad je o mobitelima riječ, pa evo pozivam sve članove koji su zainteresirani da mi se pridruže u stvaranju bolje stranice!
Zanimaju te mobiteli, tehnologija koja stoji iza njih, cool efekt koji šire na sve strane?
Ako uz to još imaš entuzijazma i volje biti kreativan i koristan za druge, pridruži nam se i počni pisati za Dekodiranje Mobitela Com.
Tražimo suradnike za pisanje vijesti, recenzija i tutoriala (vodiča).
Priključi se i postani dio tima, zajednice zaljubljenika u mobače, i pomozi drugima otkriti ono više o mobitelima, što ih je uvijek zanimalo, a nisu nigdje mogli saznati...
Sudjeluj u "odrastanju" naše stranice svojim idejama, zamislima, primjedbama... više glava uvijek zna više od jedne
Sam odaberi koliko često ćeš sudjelovati u stvaranju novog sadržaja, svaki tvoj doprinos nam je bitan!
UPDATE:
Evo od sada se na stranici nalaze i video recenzije (korisnički review) novijih mobitela.
Kako bude prolazilo vrijeme bit će ih sve više
Napravio sam i video podcast tako da svi koji imaju iPhone mogu gledati na ekranu mobitela...
direktan link na stranicu sa recenzijama
Zadnji uredio God's Servant : 25-02-2009 u 18:08
Ti si radio ovu web sam?Svaka cast!! Stranica je definitivno dobro odradjena.
Ima dosta vjesti i sadrzaja i pregledna je.
Sretno![]()
stvarno odlican web,svaka cast
joomla. dobro izgleda template, di si ga skinuo? nadam se da će ti uspjet ta ideja...
t10>c45>t65>3510>7650>sl55>p800>mpx200>sx1>p900>66 30>mpx220>6260>cv65&6600>p900@p910i>MDA II>t630>MDA Compact>6680+1gb&v3x>Nokia N80+2gb&6280>htc tytn & nokia 5800>htc desire&nokia5230
Ideja će uspjeti ako mi se priključi što veći broj članova koji će sudjelovati.
Forumaši, evo ponovo vas pozivam, javite se na PM ili mail za dogovor.
Danas je otvoren i mini forum.
Bit će mi čast ako se neko od vas forumaša pridruži i napravi neku dobru temu.
Eto, toliko od mene![]()
Fireboard komponent za joomlu? Nije lose,iako bi bilo ljepse da instaliras neki smf ili phpBB na host i linkas...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
to je preglomazno rješenje za ovaj slučaj, iako svakako bolje, ljepši, s više mogućnosti itd.
Htio sam samo forum kao pripomoć posjetiteljima, i ujedno da to bude direktna veza između svih koji dolaze na stranicu...
Evo od sada se na stranici nalaze i video recenzije (korisnički review) novijih mobitela.
Kako bude prolazilo vrijeme bit će ih sve više
Napravio sam i video podcast tako da svi koji imaju iPhone mogu gledati na ekranu mobitela...
direktan link na stranicu sa recenzijama
Sve pohvale od mene![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo prošlo je i par godina od kad sam nadobudno pisao i pozivao na suradnju forumaše.
Odaziv nije bio nikakav, a zbog toga sam i ja ubrzo izgubio volju za pravljenjem recenzija - treba dosta vremena za to.
Uskoro stranica ide pod totalnu preradu, tunning, a bit će i optimizirana za iPhone / Android. Nadam se da ću uspjeti i ubaciti novog sadržaja na nju.
Stay tuned
Bookmarks