Primjetio sam da ima dosta postova u kojima se raspravlja koji operater i tarifa je najisplativija, stoga sam si dao truda i stavio na "papir" neke od tarifa koje nude operateri, meni najzanimljivije s obzirom da i ja namjeravam prijeći na novog operatera i pretplatu, nadam se da će vam ovo barem malo pomoći pri odluci kao što je i meni.
http://www.mediafire.com/?996ng0s8bnon8d7
Zadnji uredio nway : 01-12-2010 u 23:08
kaj?!?! jesam ja glup, il nekaj zesce ne kontam... kak si ti iso usporedjivat operatere i cijene sa jednim pozivom od jedne minute, jednim SMS-om i 1MB prometa?"?!
Zadnji uredio cickova13 : 28-11-2010 u 12:47
One upisane vrijednosti su tek toliko, umjesto njih upiši otprilike vrijednosti tvoje mjesećne potrošnje, odnosno otprilike kolićinu poziva koje ostvaruješ mjesećno, minuta koje potrošiš, poruka koje pošalješ i MB prometa koje napraviš na netu i dobit ćeš mjesećnu cijenu tih svih vrijednosti! daaa
Primjer: mjesećno ostvarim 20 poziva, potrošim 100 minuta, pošaljem 60 poruka, i napravim 10 MB prometa na netu ... i dolje će ti izračunat koliko će te to koštat u pojedinoj tarifi!!!!!! Ne može biti jednostavnije!
Lijepo složeno!Hoćeš napravit možda i verziju za prepaid?
![]()
Sve je super, samo bi bilo bolje da si za Vip stavio normalne (regularne) cijene pretplata, dakle za Sve za mene 150 da je cijena 150 kn mjesecno, jer je ovo od pola cijene samo promotovino razdoblje pa da se ljudi ne zabune![]()
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
da probal sam, al mi nije bas radilo... muci me office, probo sam na drugom kompu i sve ok![]()
Nisam namjerno stavio regularne cijene jer kao što sam u prvom postu napiso da i sam namjeravam prijeći na novog operatera i pretplatu do kraja ove godine, a promotivno razdoblje u Vip-u traje 31.12. zbog tona sam i tu tablicu napravio, da vidim što je najisplativije...))
Te nisam za Vip uračuno onih 50kn popusta za prijenos broja zbog toga jer to istiće za dva dana pa nema smisla jer se ne stigne u to uključiti zbog toga jer prijenos broja traje predugo!!![]()
Ne i ne...bio sam u Vip-u i pito baš to i osto paff! Kaže lik da prijenos broja tek vrijedi od dana kad se aktivira, a NE od dana sklapanja ugovora, takva je politika ...žalosno al takav odgovor sam dobio i da pitanje sam dva puta postavio u slučaju da me krivo razumio.
Al dobra vijest je ta da mi je reko da će se ta akcija vjerojatno nastaviti i nakon što istekne, ...vidjet ćemo!
A ko je sada tu lud??
Meni nema smisla ako gledaju kada se broj aktivira.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Pa ne znam šta da ti kažem, to je informacija koju sam dobio u poslovnici VIp-a jućer....
U cetvrtak sam bio u Vip centru u Osijeku, i bas me je to interesiralo. Postavio pitanje 2 puta i dobio isti odgovor, da vazi ako do tada podneses zahtjev. I meni isto nema smisla da je akcija ako ti do tada bude prenesen broj, jer prema mojim iskustvima prijenos broja traje od 7 pa cak do 15 dana, sto bi znacilo da su tu promociju trebali skloniti sa web sitea jos 20.11.
Ev taj odgovor sam i ja dobio!
e da ev jedne mozgalice, npr. Podnesem zahtjev u Vipu danas za prijenos broja. Taj prijenos traje cca 2 tjedna, što znaći da tek nakon tih 2 tjedna mogu koristiti njihove usluge jel to znaći da moram i platiti račun za ta dva tjedna u kojim još nisam bio u mogućnosti koristiti njihove usluge jer mi broj još nije bio aktivan!!???
I kao zakljućak, zaboli me idem jest!
Kod smiley tarife si stavio krivu cijenu razgovora. Nije 98 lp/min već 89 pa ispravi ako nije problem![]()
Ev popravljeno, hvala!)
Moja greška, evo link ponovo http://www.mediafire.com/?996ng0s8bnon8d7
ok, meni nekaj ne stima. unio sam podatke za 10 mjesec, tele2, KO 50. Broj poziva:118, minuta 193, sms 53, MB 0. plus dva visokotarifna poziva u iznosu 10,93kn. račun mi je bio 129,49kn, a po tvom kalkulatoru ispada 199,44kn
Zbog toga jer vjerojatno imaš Opciju Zero unutar Knock-out tarife, a to ne računa nego samo čistu KO!
Zašto nisi stavio sve tarife nego nešto polovično? Inače pohvala za trud...
Stavio sam samo one koje su mi bile najzanimljivije! I hvala!!
da imam zero prema jednom broju. no tu je svega par minuta bilo, dakle ne unosi znacajno odstupanje... :S
Pokušavam smanjiti račun za mamu, pa sam napravio izračun za neke tarife koje bi njoj odgovarale.
Statistika kaže:
Broj poziva (uspostava) - 60
Minute prema T-mobile - 80
Minute prema ostalim - 30
SMS poruke - 130
Internet joj ne treba.
Uglavnom ubacio sam u tablicu tarife nižih vrijednosti, kao i neke prepaid tarife (radi usporedbe) koje bi potencialno odgovarale njezinoj potrošnji i izračunao koliki bi bio mjesečni račun (ili nadoplata bonom)
![]()
Bookmarks