Pozdrav ekipa , evo imam problem , več par dana pokušavam nešto shvatit kako ovo riješit al neide, proba sam razne downgradowe , traženje cis-a kartice ,ma sve ča ima na xda forumu i jok ništa. ali evo ča piše u fastboot-u nakon vol- i power botuna . Dakle ja bi vratija na original software , ako nešto nije riknilo u mobu svejedno, vako , nakon te instalacija Ginger... mob je radija uredo 3 dana i odjednom riknija, dok sam priča na njega, crni ekran i jedva se naziralo HTC da piše... Sad kad ga upalim , dođe ono zeleno HTC pa nakon po ure ono gently brilijant , pa nakon po ure se pojavi NO SERVICE i datum na 1980 godinu ?? pa da je baterija prazna , a full je ( punjena na drugom desireu i probana druga sa desirea ) pa se ugasi sam i opet upali sam...
e sad ima jedna stvar ufastbootu di piše TOUCH PANEL-fail ??? riknija panel ? ako je smao to onda 5
dakle piše vako
Bravo pvt1 ship s-on ( ovo s-on triba maknit ali kako kad nemogu u usb debuging ???)
HBOOT-1.02.0001
TOUCH PANEL FAIL
RADIO-5.17.05.23
JUL 22 2011 16:19:16
HBOOT
VOL UP
VOL DOWN
POWER
FASTBOOT
RECOVERY ( ovo kad stisnem upali se mob i nemrda dalje od HTC slova... )
CLEAR STORAGE ( jesam )
SIMLOCK
PA DALJE
BOOTLOADER
REBOOT
REBOOT BOOTLOADER
POWER DOWN
Ideje ?

, vako , nakon te instalacija Ginger... mob je radija uredo 3 dana i odjednom riknija, dok sam priča na njega, crni ekran i jedva se naziralo HTC da piše... Sad kad ga upalim , dođe ono zeleno HTC pa nakon po ure ono gently brilijant , pa nakon po ure se pojavi NO SERVICE i datum na 1980 godinu ?? pa da je baterija prazna , a full je ( punjena na drugom desireu i probana druga sa desirea ) pa se ugasi sam i opet upali sam...
Odgovori uz citat
Bookmarks