a t-mobile i vip kartice rade? tele2 radi i prek t-mobile mreze pa mozes to koristiti, ako ne koristis podatkovne tarife, jer je u t-mobile mrezi skuplje...
Kao što u naslovu piše,imam problem sa Tele2 mrežom. Znači zamjenio sam kompletnu maskicu osim prednje di je ekran (to se nisam usudio) i sve uredno radi osim te mreže. Na Tele2 mreži sam i kad idem u postavke na traženje mreže baci mi samo T-mobile i Vip. Prije toga mi je davalo i Tele2 i još neke susjedne mreže.
Dali bi mi netko znao reć u čemu je problem,dali je software-ski i ako je šta moram napravit.
Unaprijed hvala!![]()
a t-mobile i vip kartice rade? tele2 radi i prek t-mobile mreze pa mozes to koristiti, ako ne koristis podatkovne tarife, jer je u t-mobile mrezi skuplje...
kad ubacim vip karticu opet mi baci samo t-mobile i vip..baš zbog neta me i muči..i na nekim mjestima mi uopće nema nikakvog signala dok je prije bilo.. :/ ..probao sam vratit nazad zadnju maskicu di se nalazi antena i opet isto, 0 bodova..
evo problem riješen..problem je bio u anteni koja se nalazi na zadnjoj maskici..kako sam promjenio cijelu maskicu(osim prednje) tako sam promjenio i to di se nalazi antena..savijet za sve koji će mijenjat maskicu na n97,nemojte mijenjat kućište di ide antena jer je očito napravljena od drugačijeg materija pa to sprečava da signal bude bolji..![]()
Bookmarks