samo na pretplatu mozes uzeti broj po narudzbi..
s time da mozes uzeti bez ugovorne obveze , i onda taj broj prebacis na simpu...
Pozdrav ljudovi!
Zanima me jedna stvar.. dal ja mogu doc u T-centar i zatraziti Simpa sim karticu sa određenim brojem? Dakle, ako imam jedan broj na 091, da imam isti takav na 098?, naravno ako je i on sam slobodan?
HVALA
samo na pretplatu mozes uzeti broj po narudzbi..
s time da mozes uzeti bez ugovorne obveze , i onda taj broj prebacis na simpu...
Ne kužim zašto jednostavno ne prebaciš cijeli broj u drugu mrežu. Ostat će ti CIJELI broj isti.
Mozda ima svoje razloge. Sto ljudi, sto čudi!![]()
One day, sky went blue...
Netko zeli isti br. u vise mreza, znam neke koji imaju isti fiksni i mobilni. Za sve ostale tu je prijenos broja, kao sto je i receno.
Jel se sjeca netko kad je t-mobile uveo sedmeroznamenkaste brojeve (098 + 7 znamenaka)? Nije nesto posebno bitno, ali me zanima, a ova tema mi se cini kao ok mjesto za pitati
Samo jedno pitanjce-vidim po oglasima se prodavaju "novi i nerabljeni" Simpa 6-znamenkasti brojevi. Sada, znam da je T-Mobile zbog povećanja korisnika uveo i 099 predbroj pa mi je čudno da je u optjecaj opet ubacio stare brojeve, tamo iz 2001./2./3.
Jel navlakuša ili realnost?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Bookmarks