Meni je to bezveze neznam zasto se toliko ljudi lozi na te realety show-e
![]()
U PONEDJELJAK u Skopju započinje reality show "To sam ja", u kojem će se 12-ero kandidata iz svih republika bivše Jugoslavije natjecati za nagradu od 100,000 eura, a prema najavama organizatora showa postoji mogućnost da "To sam ja" bude emitiran i u hrvatskom televizijskom eteru.
Vlasnik licence showa "To sam ja", Zoran Ristoski, u razgovoru za Večernji list otkrio je da su u tijeku pregovori s "najjačim regionalnim TV postajama u Hrvatskoj".
"Naime, ugovori četiriju regionalnih hrvatskih televizija bili bi dovoljni da show vidi cijela Hrvatska pa ćete i vi možda uskoro moći pratiti naš show." - dodao je Ristoski.
Hrvatski predstavnici u showu, Zadrani Edis Rebov i Josipa Rebov, već su otputovali u Skopje gdje će 90 dana živjeti u luksuznoj vili s još deset natjecatelja, po dva iz svake republike bivše Jugoslavije.
"To sam ja" počinje u ponedjeljak, a moći će se pratiti i preko Interneta na adresi www.toasumjas.com.mk.
Meni je to bezveze neznam zasto se toliko ljudi lozi na te realety show-e
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
uuuuuu super! tu će ziher bit jagnjeća, pića i sexa...
ma kaj nebuju, su balkanci il nisu...![]()
...a možda se i bratski pobiju...![]()
joooj pa daj zamisli, Yuga u 50 kvadrata...uff![]()
Ja fakat ne kužim te BigBrother stvari. Ekipa poludila, a meni ne ide u glavu.
Al' ovo YU... Pogotovo u svjetlu nedavnh događaja... moglo bi fakat završit u roku od ne 100 nego 10 dana - bez pobjednika (živog)
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
šta su ih u 50 kvadrata stavili??? to će se poklat preksutra svi!Izvorno postao tomo
![]()
Izvorno postao BlueDevil
Mozda ce i bit tako al zasad je ok jos se niko nije posvajdao
JUGONOSTALGIČNI reality show "To sam ja", koji je započeo sa emitiranjem u ponedjeljak navečer, gledateljima je donio prve "bliske kontakte" natjecatelja, a za prvu golotinju u showu zaslužan je Zadranin Edis Rebov, koji se kupao gol pred kamerama.
Podsjećamo, ideja showa je sljedeća: dvanaestero natjecatelja, šest djevojaka i šest mladića, iz svih republika bivše SFRJ, provest će 90 dana u luksuznoj vili u Skopju, gdje će se natjecati za novčanu nagradu u iznosu od 100,000 eura. Producenti emisije za ukućane su pripremili više od sto zadataka, a svakih dvadeset dana gledatelji će telefonskim glasanjem iz kuće izbaciti po dva kandidata. Kandidat koji ostane zadnji u kući osvojit će 100,000 eura.
Hrvatsku u showu "To sam ja" predstavlja dvoje Zadrana, Josipa Peron i Edis Rebov, koji će ostati upamćen kao prvi natjecatelj koji se skinuo do gola pred kamerama.
Svaki je kandidat od organizatora showa na poklon dobio jednu zlatnu ribicu, kojoj je valjalo odabrati i odgovarajuće ime. Imena ribica trebala bi simbolizirati državu iz koje dolaze, pa se tako ribice hrvatskih natjecatelja zovu Severina i Franjo, a bosansko-hercegovačkih - Mujo i Fata.
Prvi "bliski susret" dogodio se između Slovenca Mire Todovskog i Srpkinje Dijane Čikoš, koji se se odvojili od ostalih ukućana kako bi se zajedno okupali uz svjetlost svijeća.
Najzabavnijim se zasad pokazao Makedonac Filip, koji je od organizatora zatražio kondome kako bi mogao masturbirati u krevetu, a da ipak ne napravi "previše nereda".
Reality show "To sam ja" možete pratiti na OBN televiziji, te na Internet stranici www.toasumjas.com.mk.
![]()
QUOTE:...Slovenca Mire Todovskog ...
....Zadrana, Edis Rebov...
.......Makedonac Filip...... :
LOL LOL LOL![]()
edis-stari ustaša!![]()
Ex-Yu reality show i na hrvatskim televizijama
JUGONOSTALGIČNI reality show "To sam ja" uskoro će moći pratiti i gledatelji u Hrvatskoj, no, čini se, samo oni koji žive u predjelu Istre.
Naime, nakon pregovora s TV kućama u Hrvatskoj tvorac showa "To sam ja" uspio se dogovoriti tek s RITV iz Rijeke te TV Novom iz Pule, gdje će se uskoro početi emitirati reality show u kojem se kandidati bore za nagradu od 100.000 eura.
Kako piše Jutarnji list RITV je već počeo emitirati reklamni foršpan za show, a ovih se dana očekuje i početak emitiranja radijske emisije na jednoj od riječkih radio postaja na kojoj će se svakodnevno govoriti o događajima iz vile u Skoplju.
Podsjetimo, u vili u središtu Skopja nalazi se 12 kandidata, po dvoje iz svake zemlje bivše SFRJ, a Hrvatsku predstavljaju Zadrani Edis i Josipa.
...ma bull*hit...bolje da ne dođe na naše televizore jer je to s*anje,kao što polako postaje i ovaj naš BB...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Seks Slovenca i Srpkinje u showu "To sam ja"
SLOVENAC Miro i Srpkinja Dijana priredili su prvo veće uzbuđenje u reality showu "To sam ja". Miro i Dijana seksali su pred kamerama, što se vidjelo i u televizijskom prijenosu. No, bili su prekriveni dekom kako se baš ne bi sve vidjelo.
Budući da se sve odigravalo pod dekom, pitali smo Dorijana Elezovića je li zaista bilo tako, na što nam je on potvrdno odgovorio.
Osim seksa Slovenca i Srpkinje, nježnosti su izmjenjivali Mateja i Edis. No, radilo se samo o masaži budući da su Edisa boljela leđa, iako bi to moglo prerasti i u ljubavnu vezu, Naime, Mateji se Edis sviđa, a čini se da ni on prema njoj nije ravnodušan.
Kako se ne bi mučili ljubavnim jadima, kandidati su organizirali malu modnu reviju, na kojoj su se u ulozi manekena najbolje snašli Miro i Josipa.
Nakon modne revije kandidati su imali zadatak preuzeti uloge nekog drugog ukućana, pa su tako sve cure preuzele uloge dečkiju i obrnuto.
Josipa je glumila Edisa pa je vikala na Josipu (koju je glumio Edis) kako mu ide na zivce što stalno pjeva, dok je Edis non stop po kući pjevao, napravivši si umjetne grudi, dugu kosu i ponašao se poput prave šminkerice.
Srbin Mićo je bio jako bezobrazan prema djevojkama i rekao im da su šupljeglave, na što su se djevojke jako uvrijedile rekavši mu da je primitivac te su se povukle u sobu ogovarati ga.
Spomenimo još kako će osim RITV i TV Nove iz Pule, "To sam ja" prenositi televizija Slavonije i Baranje STV te TV Jadran iz Splita, a uskoro se očekuje prijenos i na drugim lokalnim televizijama.
Daj fotke stavi!!!!
Treba malo prevrnit net sigurno ih ima. Na nekom forumu u makedoniji ili negdje ko sto mi glabamo o BB tako imaju i oni sigurno nes slicno. Progooglaj pa javi.
ma za mene je ovo sve jos uvjek bezveze nesvidja mi se jednostavno
Joj,trebao sam se kladiti,ko ce prvi....![]()
...koji smo mi "je*ački" fanatici...čim čujemo da se neko derno,odma DAJ SLIKE...dajte ljudi,smirite se...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Daj eminem k nozi pa ko je nama prvi stavio slicicu golih marininih grudi, hmmm da razmislim?Izvorno postao Eminem
![]()
U showu "To sam ja" diskvalificirani makedonski natjecatelji
MAKEDONSKI natjecatelji Gordana Dimitrievska i Filip Hristovski, izbačeni su iz reality showa "To sam ja" zbog toga što su bili previše nasilni.
Naime, Filip je još prošlog tjedna dobio prvi žuti karton zbog seksualnih aluzija i zlostavljanja sustanarki, a prekjučer je dobio još jedan jer je kroz prozor vile svašta dovikivao slučajnim prolaznicima i razgovarao s njima, što je strogo zabranjeno.
Gordana je Zadranina Edisa gađala kriglom tijekm svađe, piše Večernji list. Edis se srećom izmaknuo no komad stakla ozlijedio je Albanca Amira koji je morao na šivanje usnice.
Umjesto Filipa i Gordane u vilu su se uselili Jana Velkovska i Dragi Hristos.
Jana se bavi karateom i vrlo je jednostavna djevojka dok je Dragi vrlo ekscentričan, nosi perike, zebrasta odjela i cipele na petu. Ukućani su bili malo u šoku kada su vidjeli Dragog, no dobro su prihvatili oboje i u kući je sada svima postalo još zabavnije.
Bookmarks