a gledaj...postavio si cijenu do 1200 kn...uzimaš na pretplatu ili bonove...i ako je pretplata,kolka ti je tarifa...i reci što još trebaš od mobitela..?![]()
Prije svega, ukoliko je tema na pogresnom mjestu unaprijed se ispricavam, nisam cesto na forumu tako da imam problema sa snalazenjem, ali nadam se da sam pogodio
Dakle:
Imam jedno pitanje, pa bih molio odgovore, i ako moze obrazlozenje, ne moraju to bit romani, al eto, neka vasa iskustva il tako nesto
Mob do nekih 1200 kn, sto jednostavniji, pozeljno da je candy bar, po mogucnosti ne touchscreen i da je ugodan oku, dakle sto jednostavniji, klasican mobitel lijepog izgleda. Naravno, ukoliko neki touch screen ili neki koji nije candy bar cijenom jest u tom rangu, a kvalitetom se istice onda naravno da dolazi u obzir, bez obzira na te "nedostatke"
Najpozeljniji sony ericsson i nokia, ali dolaze i ostali u obzirI samo da napomenem, radi se mobitelu koji mora biti kupljen u t-mobile ponudi, pa tako otpadaju opcije oglasnika
Unaprijed puno zahvaljujem![]()
a gledaj...postavio si cijenu do 1200 kn...uzimaš na pretplatu ili bonove...i ako je pretplata,kolka ti je tarifa...i reci što još trebaš od mobitela..?![]()
Ma, mali problem je to sto se raspitivam "po narudzbi" za nekog drugog, nije meni mobitel
Al znam da je bitna memorija, sto opet ima svaki mob jer ima utor za karticu ili veliku unutarnju memoriju i kamera koja moze posluzit, koju opet ima svaki takav mobitel
A to sam zaboravio napomenuti, mob bi trebao ic na bonove![]()
ok...znači na bonove...onda si vjerojatno i sam možeš izbor svesti na 3-4 mobitela(jer više nema previše candy bara)...možda bi najbolje bilo protegnut se za još 200 kn i uzet SE Elm(5.0 mpix,2gb kartica,280 mb memotije telefona) ili možda Nokia X3 Touch and type(100kn manje nego Elm)ima isto slične karakteristike kao i Elm(za ovo što tražiš,inače su telefoni različiti)....a ako ne misliš davat više para onda je nabolje uzeti Nokiu X2...![]()
A da iskljucimo candy bar i touchscreen zahtjev, prosiruje li se izbor koliko?
Recimo Sony Ericsson Xperia X8??
Mozes ga nabaviti za 1000 kn kod Bonbona (lockan je na T-Mobile) i zaista je odlican mobitel za tu lovu.
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
A znam za to, nego je stvar u tome sto ima bodova za 800 kn popusta, pa bi dodala jos razlike u cijeni i uzela mob, tako da mislim da i bonbon otpada, osim ako nisu i tako povezani, u sto cisto sumnjam
ako imaš 800 kn popusta onda mislim da ni jedan candy bar nije skuplji od 1000kn...ja nisam koristio ni jedan od ovih candy bara u ponudi ali mislim da je Elm najkvalitetniji...
Bookmarks