tih 50% je ako potpišeš novi ili produžiš stari ugovor
pozdravvvv, kaj bi mi bilo najbolje napravit da imam mjesecno 1GB prometa??
znaci sada sam na njihovom webu i pise ovo
1GB 49,50 kn - http://www.vipnet.hr/privatni-pretpl...motivna-ponuda
medutim nazvao sam njihovu sluzbu da pitam kako se to naruci i rekli su mi da mogu najvise 200 mb narucit ... to mi je premalo jel sam tolko potrosio u tjedan dana....
gore pak pise "Uključite Vip mobilni internet 5GB tarifu do 31.3.2011. i dobivate čak 5 GB internet prometa po dvostruko povoljnijoj cijeni zauvijek - samo 99,5 kn mjesečno!"
kak da ga ukljucim :S?????
uopce neznam kaj sad onda mogu napravit da si narucim minimalno 1GB..
mislim vec ako nemogu narucit 1 gb rade cu uzet ovih 5GB koje cu platit 100 kn a ne 900MB koji bi me izasli 90 kn :S.. samo nek mi neko pls kaze kako.. hvala na pomoci..
Zadnji uredio marin9 : 14-02-2011 u 00:52
tih 50% je ako potpišeš novi ili produžiš stari ugovor
a kako da ja potpisem taj ugovor :S? i kaj je ovo sa 5gb za 99 kn :S?
pa odi na prodajno mjesto
aha znaci tako se to radi.. oke fala bum sutra probo nac negdje oko avenije dubrava neki vip ducan
Ma 0 bodova.. odem u ducan oni nemaju pojma o toj tarifi za 5gb vec mi nude razne sa smsovima i pozivima uz koje dobim i nes mb prometa..
Nije da oni nemaju pojma nego si ti malo pobrkao lončiće pretpostavljam. Nije mi jasno iz tvojih postova da li imas karticu samo za mob. internet ili neku tarifu sve za mene ili slicno. Ako je to neka tarifa za razgovor sve za mene ili slicno onda moras preci na vecu pretplatu jer nije mogu nadoplatiti samo za vise internet prometa. Ako sam dobro razumio ti si vidio akciju za mobilni internet ali to se odnosi samo na internet nema na tome razgovora. Pogledaj na njihovim web stranicama ljepo pise sve.
Bookmarks