Javi kad ga skines sta je drugacije.
Preneseno sa news grupa:
Radi odlicno. Neznatno je brzi od 55R i cini mi se da baterija traje
duze.
Da, vidio sam to na howardforums, ali je monsterpack, pa dolazi u kombinaciji sa flexom, pa mi se to neda stavljat, da moram sve opet namještavat.... Lijen sam, kaj ja mogu!
Ponekad ti pojedeš medvjeda, a ponekad... medvjed pojede tebe.
Jel ima povratka na neki stariji SW...jel se može snimati video clip i jel rade seemovi sa 4FR 10F9 (mislim je ih mogu prebaciti, neda mi ih se ponovo editirati)????
Izvorno postao BlueNeon
seemovi rade
ajmo deči onda nabacite sajt pa cu se ja baciti na download...baš me zanima kakav je taj novi SW...
evo link:
link
Hmmmm, nije lose skinem pa probam, pa javim kak sljaka.
Hvala na linku...
Skida se, skida se, pa ćemo vidjet kaj se da s tim napravit![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
Evo, stavio ga, i zasad ne vidim nikakvih razlika. Ista startup animacija, isti zvukovi, čini mi se jednako brz. Seemovi rade. Prijavljuje se ko v500.
Vraćam podatke gore, ali velim - ne vidim nikakvu promjenu, osim što piše da je gore drugi flex/flash.
Primjedba 1: u meniju dolje u centru je IM. U multimedija meniju ima samo 5 ikona - nema video playera.
Stavio sam mma fileove od v600 flexa (10F9) i sve je back as usual - sve fercera.
I još: čist ima 5408kb slobodnog. Ali ima za brisat i slika i zvukića. Ima nekih novih slika - ništa vrijedno spomena. Melodija mislim da nema novih, samo onih poznatih za obrisat i oslobodit prostora.
da li menja boot loader i da li moze povratak na stariji flash
Jok, nema povratka. To sam trebao odmah reći... Nema povratka na stariji flash (tripletse) osim na 9.55R.
Dakle, opcija je samo za one koji imaju 9.55R (ponovo: nema povratka)!
ja se ponadao posto je u shx a ne u vf formatu. Namam jos hrabrosti![]()
Znači, ne vrijdi stavljanja... Btw, off topic, oduvijek me zanimalo što znači ovo: Java: G.0B.V300.02.06R.
Što se s time dobiva?
To ti je verzija JAVE na mobu. Ova za v300, iako je slabiji model, je najnovija.
ostavio sam si TRIPLETS_G_0B.09.58R, ali sam ponovo stavio flex od V620...tako mi jos najbolje i najbrze radi...
Znaci zasad nema neke velike razlike od prijasnjih sw?Uskoro bi trebao novi soft i za novije modele e550 i v550 serije pa cu napokon si ubost nest kak spada jer ovi bugovi su ubitacni.Bar se nadam da ce bit ispravljeni.
B-boy for life and beyond that!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Čuj, taj SW nije bez veze izašao ako ne donosi nešto novo i bolje...samo što mi možda to ne kontamo...
''Tko čeka, taj se jebeno načeka''![]()
Djelim mišljenje sa Siriusom. U životu nisam vidio toliko bugovit mob kao što je V550 sa izvornim softom. Nagovaro ja tatu da kupi Motorolu i sada kada mu se (primjera radi) smrzne mob prilikom odgovaranja na poziv, mene spominje prvog..![]()
Inače, što se tiče Jave... Kužim da je to verzija Jave, ali ŠTO se time dobiva, što se dobiva novom verzijom, a da nema stara?
@SyberLord
meni se v550 smrzavao prilikom odgovora na poziv kad sam imao uključen funlight sa blinkom vanjskog LCDa. Da nije kod tvog starog to slučaj, ak si mu aktivirao tu opciju?
Pozdrav
Opet off-topic...
![]()
![]()
Ovako sam primijetio sa 58R: Ovaj 9.55R mi je znao zastajkivat kod porukiranja, kad je poruka prelazila 200tinjak znakova postajao je spor. Tipa, ja sam već pisao treću-četvrtu riješ u rečenici dok je mob tek ispisivao slova od prve riječi. Sad je to nestalo, tj. počne to raditi (ali puno manje) tek nakon 350 znakova.
Zatim, kod slikanja, čini mi se da mi je kamera svijetlija (dok je na defaultnim postavkama). Dakle slike su sa više svjetla i samim tim bolje. A i spremanje slike u full-res traje PUNO kraće nego na 9.55R+10F9 ili 9.55R+v620 kombinacijom.
Onda, animacija kod paljenja mi se brže izvrti i više je tekuća (ne trza onako). Isto tako, i sam mob se brže boota.
Jel v58 sadrzi i flex?
Pitam zbog toga da li moram sve backup -ovati pre nego sto pustim novi firmware.
Da, ovaj koji sam skinuo je MonsterPack: ima flash+flex+Javu, sve odjednom. Trebaš si sve backupirat. I seemove također, tako da ne moraš to ponovo moddirat.
Također, javlja (tipično) x error: Phone Subsidy Locked, koje se rješava na stari način (brisanjem onog ...._INIT filea u System folderu).
I sad me podsjeti - ima 4 igrice po defaultu: Stuntman, Monopoly, PrinceOfPersia i SupremeSnowboarding![]()
Pa super. Ovo sto si naveo za poboljsanja je odlicno. Sta su onda tek poboljsalu verziji 63 ili tek u 71.
Videcemo kada stignu![]()
Bookmarks