pozdrav.. neznam u koju bi sekciju stavio pitanje pa cu probat ovdje admini sorry.
uglavnom... s obzirom da sam imao par mobitela puno puta mi se zna dogoditi da ne cujem mobitel dok zvoni.. e sad
mobiteli svi su uvijek bili pojacani na najjace reproduciranje zvona, muzike i slicno.. neki su imali lose smjestene zvucnike itd. e pa sad...
znam da neke melodije bas ne mogu biti glasne zbog samog oblika pjesme ali koju god bi stvar nasao da pocinje onako u brzom ritmu i specificno, da nema tihih tonova, basova , rijeci znaci cista muzika itd. svi su bili uvijek jednako glasni kao i ostatak melodija i opet nisu davali neki efekt..
vibracija na mobu me ne zanima jer se puno krecem pa mi tako vibracija nista ne znaci jer u velikoj vecini slucajeva dok hodam necu ju osjetiti ako mob ima malo vise mjesta u depu tj nije uz nogu...
e pa sad.. dali postoji neki odredeni format u kojem bi se trebao raditi zapis pjesme da bi reprodukcija bila glasnija ?? ili da i dalje ubijam dane u potrazi za pjesmom koja ce nekim slucajem raditi glasnije na mobu![]()
sve moguce postavke sam okrenuo i ponavljam to nije samo na ovom mobu iako se glasno cuje htio bi jos glasnije ili da se pomirim da je to to ...

Odgovori uz citat
Bookmarks