pretpostavljam da si probao rebootat i resetirat router?
ovako: net mi je za nijansu sporiji u zadnje vrijeme (radi se o ADSL-u,nema veze sa providerom).
prvo sam primjetio kod youtubea da sporije loadira video, zatim u pola klipa zastane i okrece se onaj krugic kao da ga loadira, iako je loadiran vec taj dio gdje je zastalo.
i kasnije ako hocu da video premotam unazad dakle na dio koji je vec loadiran i koji sam izgledao,ono ponovno pocinje loadirati klip od te tacke.
i drugo kada igram warcraft online imam ping oko 80 (sto je za 40 vise nego sto sam imao prije nekih 5 dana) i to mi stvara mini spikeove, mini laggove-trzaje od 0,01 sekundu
generalno prilikom otvaranja stranica sve je manje-vise isto kao i prije. dakle samo kod youtubea imam tih problema i kod online gaminga.
hvala!
pretpostavljam da si probao rebootat i resetirat router?
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
dobra predpostavka, i fizicki i tamo preko control panela
isti problem sa youtubeom imam i ja od neki dan, za wow neznam, ne igram
...youtoube - potvrđujem probleme...vjerujem da je do googlea, ne do providera...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
jutub svako malo zna "štekat". učitava normalno i odjednom stane ili se vuče ko na 56k. to je s njihove strane.
Vezu si provjeri na bilo kojoj speedtest stranici.
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Ah, znaci youtube ne s*r* samo kod mene. Ma skroz su losi u zadnje vrijeme, i bas kako vertigo kaze nekad jednostavno bez nekog ocitog razloga sporo loadira video.
Ipak: provjerio brzine, sve normalno, ping provjerio i dobio sam vrijednost od oko 50 (sasvim normalno).
ocistio sam registry sa nekim registry cleanerom (Eusing Free Registry Cleaner), ocistio kolacice i sve vezano za browser i historiju, izbrisao temp folder.
sad je sve ok. Mada mislim da bi se vratilo samo u normalu i bez ovoga gore,mislim da se samo slucajno zadesilo da i server od yt i od ove igre koju igram online (warcraft na eurobattlenetu)budu slabi u isto vrijeme.
problem rijesen,tako da ukoliko niko nema nesto za dodati na ovu temu, moze i closed.
hvala svima.
Bookmarks