Mozda vam pomogne opsezan review- LINK
Po meni se isplati kupit, vrlo kvalitetan device, a i radi ono sto mu kazes![]()
Hi all, eto stigao mi je novi Storm2, testna varijanta u t-mobileu.
Moram priznati da me je ova SurePress™ tehnologija, cisto zadivila, bas je fora tipkati po njemu,ali za stvarno tipkati.
Za sad imam mali problem sa T-mobileom, cekam da mi se usluga aktivira, pa ne mogu dalje testirati..no cim to rijese krecem po BB-u.
Ima li tu koji korisnik? da podjelimo iskustva?![]()
Mozda vam pomogne opsezan review- LINK
Po meni se isplati kupit, vrlo kvalitetan device, a i radi ono sto mu kazes![]()
Jel taj Storm 2 ima hrvatski meni !!
Nisam primjetio. Mislim da nema.
...pomoc oko MMS-a..
jel zna tko to podesiti na ovom cudu? niti mogu naci di se postave niti nist...
anyone pls![]()
evo tu sam novi pa da se pohvalim da imam taj mob od 11 mj prosle godine pa evo sad malo me zanima i navigacija i ostala zabavna sretsta koja se mogu imat na tom mobu.
mob je fora iako mi je to prvi tach mob pre zadovaoljan sam s njim samo da jos skuzim detalje oko koristenja jer dosad nisam basi imo vremena i volje oko toga bilo je glavno javit se i zvat pa sad kad se ima malo vise vremena proucavam ga (malo izgleda smijesno al sta cu),
pa svaka pomoc ili prijedlog ce dobro doc
hvala.
btw nema hrvatski izbornik al bit se ca za skinut preko neta za koje vrijeme bar se nadam
jedna pomoćkako da na blacberry 9520 ukljucim gps navigaciju da recimo kada sam u zg-u znam naći neku ulicu: ) ili riujeci itd..? vidim da imam te mape n ali mi pokazuje samo strane države ? a vjerojatno sam nesto falila
Bookmarks