Inače, u ovoj temi sam napisao jedno moje otkriće i imam jedno pitanje na koje hitno trebam odgovor…
Sve se zbilo kad sam kupio masku za motorolu v525. Naravno, poznat kao sam svoj majstor koji često smrda stvari, htjedoh ja promijeniti masku i tim činom sam pokidao flet kabel(displej-baza). Tražio sam svugdje zamjenski ali nitko nije imao flet za v525, pa sam ustvrdivši kako je flet isti kao onaj od v600 kupio taj. Eh sad sam ustanovio da na flet kablu od v600 koji je isti kao v525 ima led diodice u bojama na kraju fleta… inače na v600 se vidi izvana kako mobitel svijetli… ustanovio sam da moja motorola sa flexom v600 i sw …4fr isto svijetli… nažalost, nisam ustanovio svijetle li diodice na v525 fletu jer je moj prošlost(pokidan). Pa eto, nije provjereno, a možda netko hoće, kupiti masku od v600 i staviti ju na svoju motorolu v525… ili bar rastavio mv525 i provjerio. Postoji mogućnost da bi ako ujedno ima i flex mogli dobiti ono svjetleće svijetlo…
Toliko o tome, a sada o mome problemu. Naime, problem pri sklapanju motorole… Ostala su mi dva djelića koja ne znam gdje im je mjesto…to je jedan feder i neka mala plastika crna koja je bila negdje oko zvučnika, al ne znam kako je stajala…
Slikao sam te dvije stvarčice i stavio ih na net (www.inet.hr/~bpristav/moto) pa molim vas da pogledate i kažete mi kamo i kako da ih stavim u mob. Ili da mi netko kaže, postoji li neka web stranica nakojoj je objašnjeno sastavljanje i rastavljanje motorola Vxxx serije…
Hvala.
Mirko