Znači kad zvoni telefon zvoni toliko nervozno da i sam postanem nervozan. Kako podesiti da zvoni sa razmacima neko određeno zvono. Nisam primjetio da je netko ovo pitao niti da je to nekog smetalo? Nisam li valjda samo ja tako zajtjevan?
Znači kad zvoni telefon zvoni toliko nervozno da i sam postanem nervozan. Kako podesiti da zvoni sa razmacima neko određeno zvono. Nisam primjetio da je netko ovo pitao niti da je to nekog smetalo? Nisam li valjda samo ja tako zajtjevan?
Pa stavi si neku nenervoznu melodiju. :-) Ili ako misliš da između "driiing", "driiing" treba biti pauza od xx sekundi onda obradi određenu melodiju da ima poslije "driiing" određeni dio tišine.
Da, to sam se sjetio kasnije ali zar po defaultu ne bi trebala biti neka pauza? Staviš defaultni ton i on zvoni ko pobjesnio bez prestanka za pop...
Koliko znam, Android ne podrzava to kao opciju. Po meni, jedina ti je mogucnost napraviti svoj vlastiti ringtone i u njega rucno ubaciti pauzu kakva ti odgovara.
Osim toga, meni po defaultu dodje hrpetina ringtonova, neki od njih su prilicno mirni...
Zadnji uredio ravilov : 31-01-2011 u 15:44
Bookmarks