skinula san igricu s neta i kad je iden instalirat rece mi da ubacin cd1 a ja ga nemam,dobila san i crack kad sam skinula,a kako cu ga stavit kad mi pita cd?pa neznam šta cu???![]()
skinula san igricu s neta i kad je iden instalirat rece mi da ubacin cd1 a ja ga nemam,dobila san i crack kad sam skinula,a kako cu ga stavit kad mi pita cd?pa neznam šta cu???![]()
U kojem su formatu fajlovi koje si skinula?
Mislim da si skinula image,a za to ce ti trebat program Daemon tools ili Alchohol 120%.
ni meni se neće instalirati nfs most wanted,prođe ono gdije piše dali prihvaćam ili ne licencu i onda mi izbaci da windowsi to ne prihvaćaju: "the software you are instaling has not passed Windows Logo testing to verifity its compatibility with Windows XP" i onda izbaci i piše da instalaciju nemože nastaviti jer igrica za htijeva Directx 9.0c ili jaći i ja skinuo directx 10 za xp i nije mi ga htio instalirati jer je opet izbacio i za taj directx da nije prošao logo test pa sam skinuo drugi i ista stvar,a prije sam mogao igrati bez problema nfs most wanted!
išao sam instalirati sa slikom i onako bez slike i isto mi sve bude!
kako da riješim taj problem?
"We don't remember days,we remember moments"--Paul Walker
Imaš problem s digitalnim potpisom (digital sign) vezanim za neki od drivera za hardware koji koristi neke drivere koji su windowsima bili nepoznati. Kad si drivere instalirao,defaultna postavka driver singinga u Windowsima najvjerojatnije te je upozorila da pokušavaš koristiti nepoznat driver što si ti najvjerojatnije zanemario i zato imaš ovaj sad problem. Na temelju svih ovih pretpostavki,opet pretpostavljam da imaš ATi grafičku karticu jer s vremenom sam stekao iskustvo da se prilikom instaliranja drivera baš za nju ovakve stvari dešavaju. Klikneš prilikom instalacije
"Continue anyway" u prozoru upozorenja i to je to. Zato i pretpostavljam da to nisi napravio.
Problem pokušaj riješit reinstalacijom drivera za svoju grafičku karticu na noviju verziju ili pak deinstalacijom i ponovnom instalacijom istog ako je "up to date" pri čemu pripazi na ovo gore napisano.
Ako ni to ne upali,napravi sljedeće:
Odi u device manager i pod driver singing s "Warn" prebaci na "ignore" i pokušaj opet.
P.S Ne bi ti se ništa desilo da si napisao konfiguraciju.![]()
imam grafićku Nvidia Geforce FX 5900 XT,windows XP SP2,512mb of ram,1.6ghz! instalirao sam ponovno drivere od grafićke,metnuo sam na ignore ono i opet sve isto!
uradi ovako:
1. kopiraj sve setup fileove na hard disk u neki "new folder"
2. kada to uradis nadji file koji se zove autorun.cfg
3. klikni desnim na taj file i idi edit (otvorice ti se u notepadeu)
4. nadji liniju gdje pise DirectXVersion=9.0c a zatim promijeni 9.0c u 0.
5. kada promijenis 9.0c u nulu onda sacuvaj taj file (samo klikni na X i izaberi save)
6. pokreni setup
7. javi dal radi.
e radi! hvala!
Bookmarks