Aloha!
Dobih ideju otvoriti temu gdje bi svaki član foruma (i novi i stari) mogao reći riječ-dvije o sebi. Od novog člana koji je registrirao svoje username ovdje, pa do veterana koji su ovdje doslovno desetljećima, svi ovdje mogu slobodno pitati, istraživati, naučiti, pa i podijeliti znanje i iskustvo jedni sa drugima.
Znam da je nekima ovo prvi forum, ili ih je pomalo sram napisati prvi post. Poznat mi je taj osjećaji htio bh da probijanje leda ipak prođe u nekom malo opuštenijem tonu. Ne tražimo povijest bolest niti OIB
, doslovno tko ste, zašto ste ovdje, neke zanimljivosti (npr. interesi, koji mob imate, kako ste čuli za nas itd.).
Primjerice, ja sam Mario, tu sam jer me zanima tehnologija od kompova, mobova, razno raznih gadgeta, volim čitati recenzije i pomoći ako znam i umijem. Tu sam krenuo još dok sam tražio gdje da kupim kabel za Siemens CF75 i gdje mi je član @Sljaka dao odgovor. Kad se sjetim da je to bilo pred više od 10 godina, skužim kak vrijeme brzo leti
Eto, nadam se da i neki ovdje imaju sličnu priču, ili će ju tek imati![]()

i htio bh da probijanje leda ipak prođe u nekom malo opuštenijem tonu. Ne tražimo povijest bolest niti OIB
Odgovori uz citat

Bookmarks