Ja sam probao preko shsh prebaciti save poslije restorea ali nije radilo. Radio je save, ali nije htio ponovo snimiti ili se igra rusila
Dragi moji...
Posto imam iPod touch 2g, mislim da bi si uzeo iPhone 4 16gb u t-mobileu... Sad, posto imam podosta podataka (tipa predjenih igara, saveova, bla bla...), se to da prebacit sa jednog na drugi uređaj?
Jednostavno pitanje, a posto se radi o iPod uređaju, nisam htio pisat u teme koje se odnose na iPhone, iako se donekle odnose na iPhone![]()
One day, sky went blue...
Ja sam probao preko shsh prebaciti save poslije restorea ali nije radilo. Radio je save, ali nije htio ponovo snimiti ili se igra rusila
iPhone 5s 16 GB
Probaj potraziti na netu, mozda ima. Ja sam isto trazio i nasao to preko shsh. Mozda sam ja nesto krivo napravio. Neznam. Ali krenuo sam igru ponovo![]()
iPhone 5s 16 GB
Postoji program AppBackup. U njemu izabereš sve igre kojima želiš napravit backup i onda te fileove prebaciš na komp. Jednom kad jailbreakaš iPhone 4 opet instaliraj AppBackup i prebaci te fileove na njega, uđeš u program i imaš opciju restore savegame.
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Haha, pošto je taj program napisan u portu Pythona sigurno ne radi nikakve bijesne operacije, tako da vjerujem da si mogao i sa svojom metodom, ali si vjerojatno promašio koji file
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks