Zna li se kada dolazi?
Hvala...
Zna li se kada dolazi?
Hvala...
A ništa se ne zna... Došao je u svuda osim u nas... 15.10. je počeo bit dostupan u raznim zemljama. Svaki dan u nekim novim... evo još čekam kad će bit kod nas...
Sto ne skinete verziju iz zemlje gdje je izasao? Nema puno razlike
Kako? I koje su razlike?
btw. čitam da bi trebao u nas krajem ovog mjeseca: http://mob.hr/samsung-galaxy-s-nadog...jem-listopada/
Trebao bi doći ovih dana. Ako ste nestrpljivi možete instalirati pomoću registry hacka.
Dakle, radi se o tome da se ovim postupkom prevari Kies koji onda vaš mobitel vidi sa skandinavskim product kodom.
Slijedi c/p s XDA developers foruma.
First uninstall all lagfixes
Start up kies and connect your phone. Wait till kies recognizes the sgs.
Go to firmware upgrade.
If it doesn't report a JPM/JP6 upgrade close the upgrade window but do not close kies!
Go to windows start > run > and type "regedit"
Navigate to HKEY_CURRENT_USER/Software/Samsung/Kies/DeviceDB/
You will probably see a bunch of numbered keys (they look like folders) Find the key/folder that has strings that match your current firmware. So if you are on JPK look for that in the keys. If you have more than one galaxy S (it can happen) then match the imei with the phone you want to upgrade.
Change the following values so they look like this:
"SoftwareRevision"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3"
"ProductCode"="GT-I9000HKDXEE"
"HIDSWVER"="I9000XXJF3/I9000SWC/I9000XXJF3/I9000XXJF3"
Now go back to kies and click on firmware upgrade again. You should now see the JPM upgrade.
Other info:
First boot can take a while so let it sit for a couple minutes while you stare at that glowing S
Doing this will not change your product code.
3 button recovery mode still works.
This won't wipe your phone's apps, settings, messages or SD card. (at least not for me coming from jpk)
It doesn't matter what firmware you are on we are just using the JF3 value to fool kies.
You will lose root if you were rooted.
If kies crashed while extracting the firmware then try an older version of kies.
If your phone really hangs for more than 5 minutes at first boot then something probably went wrong. In that case start up in 3 button recovery mode and do a factory reset. Dont blame the registry hack, its kies that's the problem. As always flash at your own risk
Zadnji uredio Drug Mile : 20-10-2010 u 19:43
Eh, da ne povjeruješ, taman sam sada došao sa xda foruma i vidio ovo što si ti copy/pastao
Ali s obzirom da će doći ovih dana mislim da neću ići na ovaj način, em što gubim hrv jezik (nije mi toliko do njega jer mi je mob na engleskom) nego gubim i hrv swype, a i općenito ne volim kemijanje jer koje sam sreće nešto ću s*ebat...![]()
Ja sam svog nekidan nadogradio, a hrvatski jezik i dalje postoji, kao i swype za njega (i dalje je na spisku).
Froyo za Galaxy S povučen sa službenih servera worldwide...
http://www.gsmarena.com/samsung_pull...-news-2014.php
Povratak početkom 11. mjeseca u Engleskoj, pa onda dalje...
A baš sam se ponadao kako će uskoro i kod nas![]()
...što znači da je kroz par dana dostupan i kod nas...
Samsung UK The roll out of Android 2.2 Froyo for Galaxy S has begun today, as some of you will have already seen. As previously stated the roll out will be completed in the UK by the end of November. To get your handset ready for the upgrade please download the latest version of Kies from the support section on Samsung.com/uk, where you can also find a video in the ‘How-To-Guides’ on how to download Kies and install Android 2.2 Froyo. http://bit.ly/cfjJDa
ja imam galaxy 3 i pise da se moze nadogradit na 2.2 trenutno imam 2.1 upgrade 1 ali sam negdje citao da mora mob imat 1GHZ a ovaj imam 667 ili sam ja nesto krivo razumio
Mislim da te uopće nisam shvatio.
znaci dali mogu mob nadogradit na 2.2 jer na gsm arena pise da se moze nigdje drugdje nisam vidio da mogu a na par foruma sam procitao da se nemoze nadogradit mob jer nema 1ghz ili sam ja to krivo shvatio jel sad razumijes
Probaj koristiti interpunkciju (zarezi, točke) a i velika slova na početku rečenice, možda bude razumljivije
Ako je nadogradjna službeno podržana za određeni model, u tvom slučaju galaxy 3, onda ne bi trebalo biti problema. Takt procesora nije vezan uz mogućnost nadogradnje na višu verziju OS-a.
Ovo je link na kojem se može pogledati koji mobiteli tj. modeli će se nadograđivati http://www.samfirmware.com/android.htm a dolje je tablica iz toga linka. Tablica se nije baš najbolje složila ali podebljao sam oznaku "U" - koja označava da će se ti modeli nadograditi na 2.2.
Uostalom bacite oko na link i sve će vam biti jasno
This list is powered by SamFirmware.com
Model Name Code 1.5 1.6 2.0 2.1 2.2 3.0 3.5
Galaxy Fascinate I500 X X X X U - -
Galaxy Captivate I897 X X X X U - -
I899 X X X X O - -
Galaxy Tab I987 X X X X X - -
Galaxy Vibrant T959 X X X X U - -
Galaxy Europe I5500 X X X X O - -
Galaxy 551 I5510 X X X X X - -
Galaxy Spica I5700 X X X U X (1) - -
Galaxy Apollo I5800 X X X X U - -
Galaxy Saturn I6500 X X X X O - -
Galaxy I7500 X U X (1) X (1) X (1) - -
Galaxy Beam I8520 X X X X O - -
Galaxy S I9000 X X X X U - -
Galaxy Tab P1000 X X X X X U -
U = Update planned.
O = No info about update.
X = Version avilable.
X = No version.
(1) No update because hardware
UK (All Carriers): 5/11 to 11/11
Europe (Rest): 15/11 to 30/11
USA (T-Mobile, AT&T): 11/11 to 29/11
Middle East and Arab Gulf (STC, Other Carriers): 20/11 to 30/11
Rest of the World: 11/11 to 30/11
http://www.youmobile.org/blogs/entry...rldwide-Dates-
Treći je prosinac i Froya još nema kod nas. Zna li tko razlog i kada će doći? Nisam izguglao ništa konkratno.![]()
To i mene zanima...
Bolje da ne kažem šta mislim o samsungu. Sreća pa ima odličnih custom romova koji su u svakom pogledu bolji i brži od "običnog" Froya...
Prije nekoliko godina sam se igrao sa romovima motorole v360, seemovima i bootloaderima. Sad sam odlučio biti razmaženi korisnik vulgaris i zahtjevam 'out-of-the-box' proizvod...![]()
Razumijem, ali nećeš biti oduševljen baš brzinom, a pogotovo količinom laga prisutnog kod stock romova, a uvijek možeš napraviti kompletni backup svog roma i na miru isprobati ove "experimentalne". Kada vidiš koja je to razlika neće ti biti svejedno, garantiram![]()
Jel moze neki tutorial malo detaljniji sto se moze napraviti s galaxy-em da se ubrza, tj sto se moze backup-irati po cemu se moze prckati i igrati da se isproba sto radi bolje i ako se nesto zezne kako vratiti nazad. Ja sam isto vlasnik Galaxy-a pa cekam taj Froyo2.2. Mene zanima oce li se mozda popraviti malo stanje sto se tice baterije, i jel to mozda mogu sam porihtati po tim romovima...
Proguglaj ili prouči malo ovaj forum: http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=656
Prije nego išta počmeš raditi obavezno napravi kompletan backup pomoću ClockWorkMod recoveryja.
Možeš ga dobro s*ebati, ovisno o stupnju tvoje sreće/nesreće u tom trenutku
Prije svega provjeri da li imaš 3-button recovery mogućnost, odnosno da uđeš u recovery ili download mode preko fizičkih tipaka na mobitelu.
Ugasi mob i pritisni ovim redoslijedom:
1. volume up (drži)
2. home button (drži)
4. power button (drži dok se mob ne upali)
5. kada se mob upali pusti power button i nakon njega ova druga dva
Trebao bi ući u recovery mod.
Ako jesi onda instaliraj clockworkmod, ako nisi onda moraš osposobit 3-button recovery prema tutorialu ovdje: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=785201
Pazi kako barataš sa Odinom, prati uputstva točno u korak i ako bilo šta nije jasno rađe nemoj ništa raditi dok ti sve ne bude jasno.
Vidim da nista od androida 2.2., a mozda odma bace 2.3 posto je iziso.
J*b*m ti dan kad kupih samsungpodrska im je za k*r*c.
Das pun k*r*c para za mob i mislis to je sad mobitel za narednih 2 god, a ono k*r*c.
Podrska za hrvatsku je nula nemaju mail da ih kontaktiras nego adresu da im pise piso ili da nazoves na meki 062 broj http://www.samsung.com/hr/info/contactus.html stvarno neozbiljno od tako velike korporacije.
Podrška je odlična u Americi, imaš čak live chat sa službenom osobom iz Samsunga pa možeš pitat sve šta te zanima. Ovdje je to još malo...zaostalo...
Bookmarks