Imam problema sa kamerom, kada se pali tel, osjetim da se pali sporije, i kad odem u kameru, samo mi pise da se ucitava i tel se blokira... ima li neko slicnih problema i kako ih je rijesio
HVALA
Imam problema sa kamerom, kada se pali tel, osjetim da se pali sporije, i kad odem u kameru, samo mi pise da se ucitava i tel se blokira... ima li neko slicnih problema i kako ih je rijesio
HVALA
Rijesio sam ovaj problem,
Problem je bio u tome sto se kamera otpojila u telefonu, i kad sam je spojio, sve je pocelo da radi kako treba![]()
trebam pomoč, napokon post i odgovor na njega...kako si popravio to ja nemogu nigdje nač spojeve ni ništa :/
pogledaj ovu sliku
takav dio se odpoji sa ploce prilikom pada, ja sam ga samo ocistio i ponovo ubacio dastoji i proradio je. ne znam kako seto vama desilo?![]()
Več sam ga otvarao jednom jer me zeza priključak za punjač, jedva se puni, moram ga puno namještat dok ne dobijem stabilno punjenje, pa sam išo pogledat možda se negdje to odspojilo, al nisam ništa uspio sredit, vjerojatno se kod otvaranja odspojilo..u svakom slučaju hvala ti puno![]()
upravo sam ga otvorio, i nije baš lako otpustit gornju ploču...jel znaš možda kako to ide?
EVO SVE ZA VAS
Pokusaj ovo pogledati pa mozda ti pomogne, jer ne znam kako bih ti objasnio sta radis, niti si ti meni dobro obasnio
Sretno, i obavijesti ako popavis
mislim da ipak nije stvar u tom spoju, jer je bio ljepo spojen, i odspojio sam ga i natrag spojio i opet neradi![]()
Mozda bi nesto promijenilo kad bi ubacio novi software u njega... pogledaj malo naforumu, mislim da o tomepise dosta...
svakako ču probat novi software ubacit, nego imam još jedno pitanje...prestala mi je bljeskalica radit, u početku je normalno radila poslje je sve slabije i slabije bljeskala i nakraju prestala...pa me zanima jel to čest slučaj kod ovog modela, nisam nikog vidio da se žalio na bljeskalicu, u početku sam mislio da je također negdje unutra došlo do kvara il nečeg al nisam ništa konkretno našo..
Sto se tice bljeskavice... ne znam u cemu je problem, ali evo sta se kod mene desavalo... blic mi je radio , ali se isto desavalo da kasnije nije radio, desavalo se da mogu da blicnem 5-6 putapa onda nema blica... zatim, nakon 4-5 sati, opet mogu da blicnem 3-4 puta, i opet kad sacekam neko vrijeme, recimo 4-5 sati on onda opet moze da blicne 3-4 puta... to sam skontao kad sam malo bolje poceo da testiram svoj blic, onda ganisam koristio 7 dana, i kasnije je mogao da blica po 20 puta zaredom, ne znam u cemu je bio problem,mozda je kondezator od blica bio los, posle toga perioda ja sam i prodao tel, pa ne znam sta se kasnije desavalo, ali taj se nije zalio na blic
da da kužim, moguče da kondenzator nije ispravan bio, al kod mene je radila potpuno normalno te se nakon god dana počela svakim korištenjem sve slabije i slabije svjetlit i sad evo uopče neradi, kako god na namjestio postavke na automatsko, stalno ili isključeno ona neradi :/ a nema veze nije da sam neki fotograf il nešto al bilo bi ljepo da sve radi kako treba pošto ga neželim prodavat i čak si razmišljam da ga kupim ponovno 500kn dođe
ako si nešto mrdao po sw-u moguće da zbog toga kamera neradi, imao sam takav problem.
http://cafe.mobil.hr/threads/70166-k...743#post963743
stalno sam po sw-u dirao, al nisam imo takvih problema, jel može neko od vas ubacit svou lgapp/ mapu, nemogu nač nigdje gdje je moja kopija, a nemogu ni onaj .dz fajl rastavit, neče se program pokrenut
e uspio sam nač sw ali imam jedan problem još od prije, neke stvari mi neče kopirat kaže neki error i tu mi prestane onda moram preskočit to i nastavit dalje. Sve kopiram TOTO metodom
Bookmarks