mp3 je preporučeno stavljati u music folder na memorijskoj. Također provjeri da nema u opcijama playera osvježavanje medija,biblioteke ili tako nekako.
E ovako,ako bi mi netko mogao pomoći, do sada sa koistio sony ericsson, i u taj mobitel sam prebacivao muziku na memorijsku karicu preko m. čitača, i koju god da pjesmu mu prebacim (mp3) je sviralo, a sada imam samsung shark3, i prebacujem iste te pjesme preko kabela u samsung na memorijsku karticu, i prebacim jedno 20 pjesama ali kada slušam nema svih tih 20 nego bude možda 15, ovisi, neke prepozna neke ne, neznam u čemu je frka, sve su mp3, i sve su radile na sony ericssonu, i na kompu...ovo čudo od tehnike neće....![]()
mp3 je preporučeno stavljati u music folder na memorijskoj. Također provjeri da nema u opcijama playera osvježavanje medija,biblioteke ili tako nekako.
Zadnji uredio sms freak : 27-12-2010 u 01:11 Razlog: dodana riječ
Ma i stavljam tamo muziku,samo imam više foldera unutra tog foldera muzika, sve su mp3 pjesme,ma ja kada ih ubacim u mobitel, i odem namusic player, tamo se vide i te nove što sam ih stavio,ali nisu sve,mislim da mu možda smeta ako pjesma ima one dodatne opcije tj koji autor,koja godina,vrsta muzike,mislim da je to,možda griješim...
Tko predje sa SonyEricssona na Samsung ima da ga zaboli glava odmah jer SE ima puno bolji player, tako sam se i ja gubio po playeru itd. moja preporuka je java app KD Player, mnogo dobra stvar. Kliknes na folder koji hoces slusat i slusas, slicno kao i na SE, a na samsungovom mi pomjesa sve pjesme i foldere itd. nemoguce je se snac, jos pogotovo tko prvi put ima Samsung
Bookmarks