Kad pokrenem neke programe npr. Opera mobile, kameru ili nekad jednostavno zelim uci u izbornik, sa telefona mi javi da je memorija telefona puna. Kaze da izbrisem neke programe i probam ponovno.
Isto tako ako ucitavam malo vecu stranicu na webu isto mi javlja gresku.
Problem je u tome sto na memoriji telefona imam skoro 100 MB slobodno, a na memorijskoj kartici preko 2 GB. Moje je pitanje da li n95 ima neku vrstu "cache" memorije i kako se ona brise ili prosiruje?
Ako itko zna, bio bih zahvalan.........
**
Pročitati pravila Nokia podforuma:
http://cafe.mobil.hr/announcement.php?f=117&a=65
Hvala,
xlr
Zadnji uredio xlr : 24-11-2010 u 13:48
hmm..istina, ima neku vrst cache/ram memorije..dakle, po toj memoriji se skupljaju svi otvoreni programi..i onda kada ti želiš nešto učitati, javi ti grešku da nema mjesta za napravit proces..
učini slijedeće!
2 sekunde držiš tipku IZBORNIK (MENI) i otvorit će ti se task manager
kad ti se otvori, imat ćeš ikonice sastrane, i ugasi sve ikonice osim "Stanje ček." <- gasiš tako da odabereš program navigacijskom tipkom i stisneš tipku "C" te potvrdiš
!POKUŠAJ SADA..TREBALO BI RADITI!
ako ipak ne radi, mislim da bi trebao ići restart moba..
1. u postavkama odabrat tvorničke postavke - ako to ne uspije, onda
2. ukucat *#7370# i potvrdit - POZOR!! SAV IMENIK, SVE PORUKE, SVI PROGRAMI SVE ŠTO IMAŠ U MOBU SE BRIŠE!!! ZATO NAPRAVI BACK UP NA KOMPU PRIJE OVOG POSTUPKA
3. updateat novi software - upozorenje je isto kao i za predhodni postupak..
nadam se da sam ti pomogao!javi kako je proslo..
Zadnji uredio Tionio : 29-12-2010 u 02:42 Razlog: gramaticke greske (al ima ih još :D)
Bookmarks