Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 11 od 11

Hybrid View

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    nokia n82
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

x10 mini pro vs samsung I5800 galaxy 3

prvo sam se dvoumio između x8 i x10 mini pro i odabrao sam x10 mini pro koji mogu polovan da kupim za 1300kn.
    No naišao sam na ovo http://www.bhtelecom.ba/mobiteli_det...ee851ec70.html
    Taj samsung galaxy 3 u bh telecomu je nov 1300kn pa se sad ne mogu odlučiti.
    Evo nekoliko pitanja?
    1.Na gsm areni sam vidio da galaxy 3 ima android 2.2 pa jel to baš dostupno i ima li kakav tutorial za to?
    2.Pošto o x10 mini pro znam sve pitam korisnike galaxy 3 kakav je to mob i imaju li problema sa njim?
    3.Koliko drži baterija u galaxy 3 uz igranje igrica, surfanja, uz pozive i slanje i primanje poruka?
    4.Pročitao sam na "mobilnom svetu" da je zbog rezolucije ekrana od galaxy 3 veliki broj igrica i programa nemoguć instalirat na njega.Da li je to istina?
    5.Da li je galaxy 3 brz i koje je kvalitete spajanje sa wifi konekcijom?
    6.Po vašem mišljenju koji je od ova dva mobitela bolji.Znači da li da kupim samsung radi androida 2.2 i većeg ekrana ili x10 mini pro radi kamere koja mi nešto ne znači i qwerty tastature?

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    1000 Experience PointsVeteran

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S6 White
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.295
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.295, Nivo: 15
    Ukupna aktivnost: 18,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam galaxy 3 i prezadovoljan sam sa njime, baterja mi izdrzi i po 4-5 dana ako ga neubijam sa aplikacijama a nekad mi izdrzi jedva 2 dana, jucer sam ga napunio i ujutro sam isao na put navigacija je radila cijelim putem bez da sam ga drzao ustekanog i sad je pri kraju.

Sve se igre mogu instalirat ako su za android samo neke neces moci koristit jer nije za tvoj ekran pa neces sve viditi, ja trenutno imam 2.1 jer jos nije dosao kod nas 2.2 barem mislim jer ovaj tjedan nisam nista pratio jer nisam imao kako.

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    nokia n82
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao dennocro Pregledaj post
    Ja imam galaxy 3 i prezadovoljan sam sa njime, baterja mi izdrzi i po 4-5 dana ako ga neubijam sa aplikacijama a nekad mi izdrzi jedva 2 dana, jucer sam ga napunio i ujutro sam isao na put navigacija je radila cijelim putem bez da sam ga drzao ustekanog i sad je pri kraju.

Sve se igre mogu instalirat ako su za android samo neke neces moci koristit jer nije za tvoj ekran pa neces sve viditi, ja trenutno imam 2.1 jer jos nije dosao kod nas 2.2 barem mislim jer ovaj tjedan nisam nista pratio jer nisam imao kako.
    moze odgovor na 5. pitanje?

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.222, Nivo: 25
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jel taj galaxy 3 kodiran na bh telekom?
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forumaš Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Aug 2010
    Mobitel
    nokia n82
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao stevan94 Pregledaj post
    Jel taj galaxy 3 kodiran na bh telekom?
    ja mislim da jeste

Hardcore forumaš Postignuća:
    SocialVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Sep 2009
    Mobitel
    iPhone 3G 8GB
    Operater
    m:tel
    Bodovi
    11.222
    Nivo
    25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao almedin100 Pregledaj post
    ja mislim da jeste
    Onda se jedino isplati ako ces koristiti samo bh telecom. A ako oces da ga prodas onda su problemi,te plati dekodiranje te ovo te ono. Tako da ne znam jel ti to najbolje za 380KM... Bolje plati skuplji u nekoj prodavnici
    Nije vazno ciljati u metu,nego metati u cilj :)))

Forumaš sa iskustvom Postignuća:

Datum registracije
    Oct 2010
    Mobitel
    Samsung Galaxy S6 White
    Operater
    T-mobile
    Bodovi
    4.295
    Nivo
    15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mobitel je ful brz dosad nije stekao a i ako ti se uspori upalis advanced task killer i ponovo bude brz jer pogasi sve pozadinske programe,
    sto se tice Wifi-a kad sam kuci i kad se spojim radi lijepo brzo ocitava videe sa youtubea a tako i ostale str. sa android marketa brzo skine sve.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jučer sam kupio mobitel Samsung I5800 Galaxy 3, a istim dan sam završio na ovim stranicama Foruma. Jasno je da su me nužda i zlo natjerali na traženje pomoći. Pa bih zamolio upućene da mi pomognu. Hvala!
    Evo: U T-comu sam trebao produžiti ugovor, pa sam došao razgledavati modele. Dva puta sam dolazio i dosta toga pregledao uz pomoć prodavača. Svaki puta sam naglasio svoje prioritete: da se baterija ne puni često i da slova budu velika – na porukama i na tastaturi.
    Da ne duljim, zapeo sam na dva Samsungova modela: Samsung S3370 i Samsung S5620 – koji ekrani a na meniju su velike ikone i velika slova. Kako sam imao puno bodova htio sam ovaj skuplji, ali ga nije bilo na zalihama. Doista sam dugo istraživao ta dva modela, posebno jeftiniji. Ne mogu reći ni da je prodavatelj bio neljubazan, da pače. Kako nisu imali model kojo sam htio, ponudio mi je „sličan“ a skupulji model koji sama još doplatio: Samsung I5800 Galaxy 3. Prodavač je provjerio je li sve u paketu i ja sam otišao kući. ali, jao – model koji ovdje hvalite, imao je manje ikone i najmanja slova, valjda najmanja od svih mobitela. Nešto što je za mene neupotrebljivo, osim u sobnim uvjetima, pod svjetlom i s naočalama na dohvat ruke , ali napisati poruku ili ju pročitati na ulici, na brzinu, to bi bilo nemoguće.

Mobitel sam odnio natrag danas, uvjereni u prava potrošača, alio ga ne žele uzeti, niti zamijeniti. Kako ste Vi prije svega tehnički forum li za tehničke probleme, molio bih Vas – zna li netko mogu li se slova, ikone i napisi na meniu povećati kao npr na modelu Samsung S3370? U meniu nema te mogućnosti, iako stariji Samsunogov model koji imam ima upravo tu mogućnost, izbor između tri veličine slova.
    Znam da je pre dugo za forum, ali ipak očekujem Vašu pomoć. Ako može i e-poštom. Hvala.

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Bodovi: 3.113, Nivo: 13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kao prvo: ti imas pravo vratit robu u roku 8 dana, raskinut ugovor. to je tvoje pravo kao potrosaca, i potkovan si zakonom o zastiti potrosaca 7/2007 čl.5. razlog za vracanje ne mora postojat, jednostavno je tako. osim ako je roba ostecena, onda ti ne moraju priznat vracanje.

Svježe registriran Postignuća:
    7 days registered

Datum registracije
    Dec 2010
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hvala na odgovoru – još da ste mi tamo linkali odgovor, pa da ne tražim jer to je zamorno!! Nisu mi mobiteli pasija!
    Korporacije se brane i ovako, riječ prodavača: - Mi nemamo ovlasti uzeti robu osim ako je u kvaru. Ako ostavite na pultu sami ste si krivi ako ga netko uzme. Zatim sam jedva dobio prazan papir kako bih sastavio žalbu. Znam da imam pokriće Zakona, alioni imaju štalu s odvjetnicima koji imaju uježbane šeme i naravno javni interes na sudu. Sumnjam da netko dobiva ovakve sudove. Poriče je i u tomu što mi prodavač nije obrazložio i pokazao tehničke i druge osobine mobitela, a pokazao mi je vrlo sličan Samsungov, malo jeftiniji model koji nemaju na lageru a koji sam htio kupiti. Valjda je i on zaboravili provjeriti veličinu slovana čemu sam nastojao, uz trajanje baterije.
    O T-COMU – DUĆANI T-COM-A NEMAJU TELEFON PA IH NE MOŽETE NAZVATI??!!

Šef uprave T-Coma MUDRINIĆ JE POZNAT KAO KRADLJIVC OPTIČKOG KABLA. Kao ministar sudjelovao je u prodaji T-Coma a zatim je postao šef uprave tih kome je prodao tj- T-coma. To kod nas nije zabranjeno ali je kapitalistički nemoralno – i tu ima morala! U Americi ne možete preći iz uprave u upravu sličnog proizvođača ili sadržaja i to 5-6 godina, a kamoli kao ministar prodati državnu imovinu po pogodnoj cijeni i postati šef toga što ste prodali – TO JE KOD NJIH ZA REMETINEC Zatim, u ugovor je uvalio i optički kabl a što nisu očekivali ni drugi operateri, koji su to otkrili kada su se htjeli priključiti – Kako ćemo mi. Mogu lija podnijeti – ili netko tko je kod drugog operatera – krivičnu prijavu zbog ucjene cijele Hrvatske ili barem onih koji dobivaju račun s prilogom – za optički kabl T-Coma 50 i sitno kuna – svaki mjesec
    MUDRINIĆ IMA MINIMALAC OD 2.000.000kn GODIŠNJE + putni troškovi, osiguranja i ostalo, što ima svega o.2 & Amerikanaca, takve prihode.

Registered User Postignuća:

Datum registracije
    Sep 2010
    Bodovi
    3.113
    Nivo
    13
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja sam jednim pismom t-centru sredio frendu novi iphone 3gs, nakon sto je 5 mjeseci star krepo i proveo dva mjeseca na servisu. to ti mislis, prouci si zakon, jel puno ljudi ima takvo razmisljanje i zato vas navlace za nos sa tim spikama. PRODAVAČ je odgovoran TEBI i OVLASTEN je zamiijenit uređaj, i u PRVIH OSAM dana MORA zamijenit/vratit pare BEZ IJEDNOG RAZLOGA sa tvoje strane.

sebi sam sredio novi mob nakon 6 mjeseci, zamjenu telke nakon 2 tjedna i jednog popravka... sve se moze, samo treba bit smiren, uporan i JAAKO dobro upoznat sa SVOJIM ali i NJIHOVIM pravima, onda te nemreju, da prostis, je*at

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Samsung Galaxy 3 aka GT-I5800
    By John_Doe_Cro in forum Samsung
    Odgovora: 560
    Posljednji post: 19-04-2013, 18:25
  2. Samsung Galaxy 3 aka GT-I5800 ili nokia x6
    By happydayhr in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 10-11-2010, 09:27
  3. Samsung gt I5800 ili Nokia x6
    By vedranco in forum Usporedbe Modela