koji mob da uzmen s55 T68i ili 6610????
koji mob da uzmen s55 T68i ili 6610????
6610 . .. 4096 color ekran . .. .
It's nice to be important, but it's more important to be nice
to bi ti i ja preporučio."al ko sam ja da ti sudim?"![]()
bolje bit mrtav pijan nego pijan mrtav.
Malo si pregledaj testove svih modela u mobyu i mobilu pa sam presudi... ako ćeš koristif više funkcije (BT, java mms= uzmeš si S55, a ako bi se malo folirao, uzmeš si 6610.... u svakom slučaju ne možeš nikako pogriješiti...
Ima Ivan pravo ili jedan ili drugi a kad tamo nema sreći kraja...![]()
nijednog. ionako kad kupiš bilo kojeg od njih sutra će ti doć bolja verzija,bez mogućnosti upgradea.
sta bit to trebalo znacitPoslao: lperman
nijednog. ionako kad kupiš bilo kojeg od njih sutra će ti doć bolja verzija,bez mogućnosti upgradea.
da fakat,jel siemens odusto od toga da sam stavis novi sw prek njihove stranice?!?!?
to bi trebalo značit da se ne isplati kupit mob.
danas si faca jer imaš npr siemens s55, ali sutra više nisi jer na tržištu je već s55i
Onda se lijepo potrudiš pa saznaš stvari koje ne pišu u uputama i to lijepo pokažeš ljudima i uvijek si faca koja se kuži u mobitele bez obzira koji model imaš.![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Ja se slazem s Sljakom, jer ja sam isto tako kupila T68 u 12. mjesecu 2001., pa sam lijepo kada je dosla verzija T68 i, svoj T68m unaprijedila u T68i, sada je sve super, a mogla bi ga opet unaprijediti jer mi je ova verzija malo spora kada dodjem do tipkanja kraja poruke...
Najmrzi su mi ljudi koji imaju neki bijesni mobitel, a na njemu samo znaju poslati poruku, javiti se i to je sve!?
Moj prijedlog bi ovdje bi da uzmes S55 (inace sam pobornica T68i, ali mislim da je ovaj ipak kvalitetniji), premda ja svog ne mislim mijenjati, bar ne jos![]()
Marina - pozdrav svima iz Splita!
Subjektivno 6610
ne isplati ? predpostavljam da imas mob; pa zasto si ga kupio ako se ne isplati. . .Poslao: lperman
to bi trebalo značit da se ne isplati kupit mob.
danas si faca jer imaš npr siemens s55, ali sutra više nisi jer na tržištu je već s55i![]()
mislim da se ne isplati kupiti mob odma cim izadje,jer mu cijena jako brzo padne!!!uzmi s55!!!
Zbog funkcija T68i, zbog izgleda 6610.
Ili pričekaj još malo i kupi 6100, fenomenalan aparat.
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
istina, samo steta sto nema ugradenu kamerua cijena ce biti . . .
Evo stigao je Siemens S55 u Vipneta i to po cijeni:
Mobilni telefon 3499.00 kn
s VIPsmart pretplatom 3179.00 kn
s ugovorom na 12 mjeseci 2599.00 kn
Sve cijene su sa PDV-om
Marina - pozdrav svima iz Splita!
povoljno,al ce za 2 mj bit puno manja!!!
Kako god bilo, mi kupci uvijek pusimo!!!![]()
iguargrjkjbk
to je tocno!!!
Bookmarks