A da nisi samo malo nestrpljiv? Kad ti pokaze popis aplikacija, ne znaci da je gotov, jos on u pozadini kalkulira velicinu, trazi slicicu od aplikacije...
Nemojmo ocekivati cuda.
Pozdrav, kupio u ponedjeljak HTC Wildfire u vipu na pretplatu pa imam pitanje, kad idem na apps, il tak neki meni, i kad skrolam sa prstom, ekran ko da šteka, sad neznam jel se to meni čini zbog po meni preosjetljivog ekrana pa on registrira svaku, pa i najmanju promjenu u brzini prsta, pa se to očituje prividnim štekanjem ekrana ili on stvarno šteka.. Mislim čitao sam o njemu i svi ga hvale kako je brz. A i igrice su vrlo brze na njemu, gameboid leti na njemuA i GPS je za svaku pohvalu.
A da nisi samo malo nestrpljiv? Kad ti pokaze popis aplikacija, ne znaci da je gotov, jos on u pozadini kalkulira velicinu, trazi slicicu od aplikacije...
Nemojmo ocekivati cuda.
da mobitel je skroz zadovoljavajuci sa obziron na cijenu. navikni se na to, nece bit uvik to "štekanje" ali s obzirom na rame trebaš bit malo strpljiviji sa scrolanjem
Nemojte me krivo shvatiti, mob je prezakon, stvarno sam zadovoljan s njim, a rama ima više nego iphone 3GS. A i šteka sam ako se ide na meni kad se tek pokrene, poslje nisam primjetio nikakve trzaje, sve ide glatkoI kakvu grafiku ima, vidio sam na jednoj igrici da ima opcija za hardversko ubrzavanje da se uključi ??
No dobro, ovo nije tema za rasprave kakav je mobitel, buduci da za to vec postoji prikladnija tema.
Nemojmo ici u off-topic.
Bookmarks