Kupio sam samsung galaxy i7500 sa verziom 1.1 zanima me da li ga mogu updatat na 2.2 ili na neku manju verziju i da li je moguće instalirati hrvatski meni?
Pozdrav svima evo nakon nekog vrimena i traženja nešto drugo da malo promjenim
dobija sam Samsunga i7500 ali kako nisam radija sa androidom eto naisao na par problema
1.Jeli i vama ide ekstra sve sporo t.e konkretno sms pisanje poruka uvjek je neko drugo slovo stisnuto a ne moje koje sam tija napisat?
Za bateriju vec svi bruje pa ja uzea dvi
A sad što se tiče updatea sa 1.6 na 2.1 ili 2.2 kakva su mišljenja?
Hvala vam
Kupio sam samsung galaxy i7500 sa verziom 1.1 zanima me da li ga mogu updatat na 2.2 ili na neku manju verziju i da li je moguće instalirati hrvatski meni?
Kad nitko neće ja ću.
Ako imaš problema sa tipkovnicom, najbolje da skineš program better keyboard i preko njega si podesiš odgovarajuću tipkovnicu.
Update na 2.2 nije moguć zbog nedostatka RAM-a, ali na 1.6 se može.
Ja imam Galaxo 1.6.3.4. i to je potpuno drugi mobitel, baterija traje duže, mob je potpuno drugačiji.
za hrvatski meni neznam, i ja imam engleski pa se ne bunim.
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
i7500 ima 2.1/2.2 rom odavno!
kakve veze ima dali je služben ili ne ako nema problema s radom!
i što se tiče rama za koje si tako zapeo 2.2 rom ti ima više slobodne memorije (rama) nego galaxo 1.6.x.x.
E super dečki a jel se ikako moće objasnit kako ste vi dosli do Galaxo 1.6.3.4. i kako ja to mogu uradit sam jel ima kopam već nekoliko dana pa neide???
Molim za pomoć
T630->K700i->K530->N73->N82->Omnia->Galaxy->Legend->Desire->GalaxyS->GalaxySII->EVO3D -> SGS -> SGS2 -> SGS3
Bookmarks