Da nisi ti od T-mobila, ovo sasvim drugačija i realnija priča od tvoje bezobrazluk sa predbilježbom iphone4
Nisam se bas nadao da ce i kod nas postivati listu upisa za novi Iphone 4!
Prvog dana na poziv sam dosao da aparata sto je za svaku pohvalu,a nakon 3G i 3GS-a za novi Iphone 4 samo najbolje od vrhunskog ekrana i svih ostalih poboljsanja!
Da nisi ti od T-mobila, ovo sasvim drugačija i realnija priča od tvoje bezobrazluk sa predbilježbom iphone4
HC4L
Mogu bez problema dati sve svoje privatne podatke,normalni dugogodisnji korisnik i samim time sto nisam ni pokusavao loviti nikakvu vezu i ja sam se iznenadio!
Nekad valjda treba imati i srece! Upisao sam se stvarno među prvima! Mozda je i to pomoglo. Znam da sa tim operaterom mnogi imaju i problema ali kao i sa svim ostalim.
Nekad ih se mora i pohvaliti!
Ja sam u manjem gradu pa to vjerovatno ide brze,vama u Zagrebu ce to sigurno ici sporije jer vas sigurno ima vise nego u cijeloj HR. Samo strpljenja!!!!
iPhone kao smartphone je stvarno dobar uređaj, OS mu je također dobar i hrpa korisnih i kvalitetnih aplikacija ima za njega. Znači kao uređaj mi je ok, respekt ALI takav bezobrazluk i bahatost od Apple stvarno neznam kako podnosi cijeli svijet. Kao velika potražnja nemože se toliko uređaja proizvest...ma daj molim te. Neš ti ista šablona i samo štancaj...nego igraju igru politiku da kupce i mobitel stalno drže kao nešto nebesko i nedostižno i time ga baš zato svi žele....ružan način igre i marketinga što mi se uopće ne sviđa i pomalo gadi...a tek cijena...
Uglavnom... palac dolje...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
tema premjestena u podforum T-Mobile jer se ipak radi o operateru
iPhone 5s 16 GB
Moje iskustvo:
Predbilježio sam preko interneta 22.9. mob od 16gb u Avenue mallu
Poziv nisam dobio, pa sam 24.9. otišao do avenue malla i bez problema kupio uređaj, tako da s moje strane imaju plus.
Mene jos nisu nazvali. Trebam li cekati poziv ili?
Hm neznam skeptičan sam sa tim listama, nema se mogučnosti uvida, čovijek može tako čekati pola godine..
meni več prošlo 2 ty od kada sam se predbilježio i ništa... samo bude bude... po meni je to bahato...
Zna li itko ima li ovih od 32GB gdje u ZG? Predbiljezen sam od drugog dana, ali nista od poziva. -.-
Pa jesam....uvijek isti odgovor..kontaktirat čemo vas kada stigne uređaj u T-CENTAR... meni to sve neako miriše na fejk kampanju kao tolika je potražnja da oni nemogu sve pokriti.. moš misliti..
igraju igru jer im je to kao EXCLUSIVE BRAND i dramatiziraju, hebala ih takva politika, oni za početak prodaje osiguraj 200-injak komada.. hello kaj ste vi normalni... mislim da to nije način kako se posluje, pa ne kupujem automobil da moram na listu čekanja... a i po raznim topicima pročitam da u manjim T-CENTRIMA se nađe iphon i da ljudi dođu pitaju i dobiju ga bez da su bili se predbilježili... kako nas vuku za nos...
I ja sam se prdbilježio odavno ali još ništa od poziva, a živim u zd..
pitam ja u t-centru, pa kak to..ja sam se odavno predbilježio na netu..nije moguće da su ovi ljudi svi prije mene
došli direkt tu..eh gospodine bilo je i takvih, kaže ona..
ma znate one njihove aparate na ulazima(za redni broj) kak loše rade i kak su nepouzdani e pa tak i to sve kod njih (ne)funkcionira..
Izvorno postao zachary
... a i po raznim topicima pročitam da u manjim T-CENTRIMA se nađe iphon i da ljudi dođu pitaju i dobiju ga bez da su bili se predbilježili... kako nas vuku za nos...
Idem ja skoknit do benkovca možda tamo imaju![]()
Ja sam imao neugodno iskustvo...
Rezervirao sam ga preko SZK-a 2 mjeseca prije dolaska u T-Mobile...
Zove me zenska da dodem u petak po njega.. Dodem tamo i lik mi se pravi grbav na pultu, kao rezervacija je tu ali uredaja nema...velim mu da ne idem iz ducana dok mi ne donese telefon pa makar morao uzeti nekom drugom rezervaciju jer su napravili propust...nema ga 15 minuta iz bukse kad evo ga, dolazi on s telefonom i veli zabuna neka...![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
koliko se triba čekati za iphone 4?? i jeli ko zna kad im stize nova narudžba?
I ja sam u manjem gradu i nisam čekao ni minute doso u T centar i kupio!
mislim ne znam kaj tu ima za pohvalit naravno da će ti se svatko smješkat i udovoljavat tvojim zahtjevima kad ćeš ti to sve masno platit!
Bookmarks