Ako misliš na ono pri dolaznom pozivu, treba ti FUNLIGHT.PAT file sa v620 flexa. File ide u /a/mobile/audio/ folder.
Šta točno moram napraviti da bi dotična funkcija proradila. U ovim editorima koje večina nas koristi nisam vidio da se igdje spominje.......![]()
Ako misliš na ono pri dolaznom pozivu, treba ti FUNLIGHT.PAT file sa v620 flexa. File ide u /a/mobile/audio/ folder.
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
A ja ga obriso: "Rek šta će mi kad nemam one diodice odnaprijed".
Probati ću ga izvući iz flax-a.
Može li se to samo ubaciti u flex od V600 sa P2k?Izvorno postao BlueDevil
A kako to podesit da šljaka na e550. Imam taj funlight.pat, al nigdje opcije za žmigalicu?
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
NA v-seriji je trebalo flashat/flexat na v600, pa preko seemova uključit opciju za "ring lights" i onda stavit na bilo koji od RingLights profila (npr. Nocturne), samo da nije na off.
Vjerujem da je i na e550 tako. Mada, opet, ne mora to raditi. Na v220 i na v600 radi i žmiganje vanjskog displaya, a na v525 to nitko nije uspio upogoniti.
E onda to ostavljam za post garantivne operacije.
Sto jedan glup pokida sto pametnih ne popravi
Naravno da može! Samo pregazi onaj koji je već tamo, i stvar hoda.Izvorno postao Nike181
BlueDevil..šta si dobio prepravkom IM-a u CHAT. Jel u CHAT-u dobiješ sve one standardne opcije za čavrljanje.
.................................................. .......Izvorno postao BlueDevil
Jel bi mi mogao postat taj funlight.pat na zrino1976(at)yahoo.com
Izvukao sam taj file iz xxx056 i upload na mob. našljaka, što je najgore nemogu ga više ni obrisati iz mobitela.
Poslao sam ti file. Da bi ti stvar radila, ponavljam, treba uključit ringLights preko seema 0032, i postavit ga na Nocturno (ili neki drugi, samo da nije off).
File mene zna zajeb*vat s brisanjem/gaženjem, pa daj file prvo obriši, pa tek onda uploadaj novi.
Prepravkom IM u chat? Niš posebno, samo da mi je chat pod rukom, da ne moram ići u onaj office meni da ga aktiviram.
Chat ti je preko smsova, odrediš kome šalješ i nick, i onda samo kucaš poruke, a on ih automatski šalje (nema onih ekrana "sending" itd, ne pojavi se ko poruka ni u inboxu ni u outboxu, itd),. I svaka poruka od te osobe, dok ne završiš chat, ti se automatski upiše u chat. Probaj jednom, skužit ćeš odmah.
Radi, ali kada sam prvi put upisivao path napišem /a/a/....itd. Sada nemogu obrisati taj krivi. TCC uopče neće da podigne listu zbog njega.
Ma jasan mi je chat, koristim ga često. Samo me zanimalo da li dobiješ sve one izbornike unutar chata
Bluedevil aj i meni posalji ta .pat fajl.Mislim da imas moj mail.Ak ne evo za svaki slucaj.igor.posavec@sk.sk.htnet.hr
@sirius: Poslano
@zrino: jesi probao sa P2Kmanom? Meni se znalo desit da TTC ponekad zeza, pa sam s P2Kmanom uspio...
.....................................Izvorno postao BlueDevil
Nisu htjeli raditi ni jedan ni drugi. Stavio sam friški flex.![]()
'bate patak, ovo flexanje je postalo on daily basis![]()
Bookmarks