Meni se čini da nije problem do tebe nego do servera s kojoeg povlačiš dotičnu stranicu. No ako je do tebe slijedeći put kada nabasaš na tako nešto probaj ugasiti firewall, pa s drugim browserom čisto da lociraš problem...
Dakle, u zadnje vrijeme mi se javlja ova poruka kod otvaranja nekih php stranica koje sam do sada otvarao bez problema:
application/x-httpd-php
save or open with??
I ne mogu ih otvoriti - bilo kakav savjet je dobro dosao. Browsam sa Mozzila Firefox-om, imam Kerio Personal Firewall i avast! Proffesional antivirus - ako Vam to sto znaci...
Hvala
maraschino - PTICICA
Meni se čini da nije problem do tebe nego do servera s kojoeg povlačiš dotičnu stranicu. No ako je do tebe slijedeći put kada nabasaš na tako nešto probaj ugasiti firewall, pa s drugim browserom čisto da lociraš problem...
pokusao sam sa firewall-om i sa Internet Explorerom i ista stvar...
znaci, moguce, da je zbog servera?
maraschino - PTICICA
pokusaj otvoriti www.siemensfreaks.com
maraschino - PTICICA
Meni radi bez problema
meni isto a imam mozillu!to mi se još nije događalo!
DANAS JE TEŠKO BITI GLUP,JER KONKURENCIJA JE PREVELIKA!
SJECITE BRAČO,TAKO VAM BOGA,KAD NEMAM SINA ŠTA ČE MI NOGA!!!!!!
evo poslao sam mail ljudima kod kojih hostam stranice i kazu da su imali problema sa Apache serverom i kao da je sad sve u redu, ali meni je opet ista stvar...
maraschino - PTICICA
p.s. sad ih sa IE otvaram (sto jucer nisam mogao), ali sa Mozzila-om je i dalje ostao problem. Javio sam im, pa cu vidjeti sto ce mi javiti...
maraschino - PTICICA
Meni se vidi i iz firefoxa, probaj isprazniti cache... PRoblem je bio u tom što su u konf. datoteci od apache-a sve datoteke sa nastavkom .php proglašene php aplikacijom, a vjerojatno modul za php je imao problema pa nije obrađivao skripte nego ih pokušavao kao takve slati browseru...
tako je. bila je greska sa serverom, ali kad je ispravljena, ja i dalje nisam mogao otvoriti stranice sa firefox-om, no praznjenjem casha stvar je rijesena...
Hvala svima na informacijama![]()
maraschino - PTICICA
Bookmarks