Normalno da možeš!A sa mobom dobiješ kabal i cd sa programom za prebacivanje...e sad to ovisi jer sam ja svojim samsungom to dobio a neki nisu...
Pozdrav,
jedno pitanje,da li se u SGH E800 mogu ubacivati nove melodije,pozadine zaslona i sl. iz PC i na koji nacin?
Hvala
Blago tebi ja to nisam dobila.![]()
znači najvjerovatnije ti nisi svoj kupila u dućanu...
Ne dobiva se ista oprema sa S200 i E800 očito. Sa E800 se ne dobiva kabel ni cd sa software-om
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Ja sam E800 kupila u dućanu i nisam dobila ni cd ni kabel, znate li gje se moze kupiti odgovarajuci kabel za E800?
copyright by Mjehuric
U kojem si ga dućanu kupila? Inače Europatrade je zastupnik za Samsung, tamo ga sigurno ima
Ne znam za S200, ali nemaju svi mobiteli kabel i cd u paketu. Npr. T100 je imo i kabel i CD i dvije baterije i handsfree a E700 ima samo handsfree. Ti misliš da bi se zapakirani S200 u dućanu prodavao bez kabela i CD-a?
Ja sam kupio u trgovini i nema nikaki softver ni kabel uz njega. btw: Soft se skine s neta a sad kabel manje vise IC sljaka![]()
Ja sam sad skinuo easystudio sa interneta i imam data kabel.Kad ukopčam kabel i mobitel čuje se zvuk kao kad se stavlja punit,ali se ništa ne događa.Znači li to da kabel ne valja ili nešto drugo?
PRLJAVCI SU ZAKON!!!!!!!!!
Ništa se nebi trebalo ni događati dok ne pokreneš Easy Studio. Pokreni ES, odi u File/setup i namjesti Port pa probaj onda
Probao sam sva 3 porta i opet ništa!
Danas sam kupio usb IrDa, instalirao software i kad upalim infracrveno na mob-u komp se spoji i piše samsung e800 i kad uđem u easysudio on sam očita imenik,poruke i drugo,ali kad idem poslat melodiju ili sliku na mob ne može se uopće ući u one ikone gdje piše upload image...(namjesto sam port i brzinu).Molio bih vas da što brže odgovorite na pitanje.
Unaprijed hvala!!
Mislim da nece poslat sliku ak nije 128x97 bar meni svojevremeno nije htjelo na c100. Probaj.
Nije ni to.Zna li još netko što bi to moglo biti???
Hvala
Danas sam kupio usb IrDa, instalirao software i kad upalim infracrveno na mob-u komp se spoji i piše samsung e800 i kad uđem u easysudio on sam očita imenik,poruke i drugo,ali kad idem poslat melodiju ili sliku na mob ne može se uopće ući u one ikone gdje piše upload image...(namjesto sam port i brzinu).Molio bih vas da što brže odgovorite na pitanje.
Ni kad promjenim rezoluciju slike neće šalje.Ako još netko zna razlog molio bih da napiše!
Unaprijed hvala!!
Bookmarks