Što znači Alcatel se vrača, sa ne baš dopadljivim mobitelima. Ubiti više su mi kao za USA tržište, to tamo prolazi.
Alcatel OT-565
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_565-3177.php
Alcatel OT-880 One
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_8..._xtra-3171.php
Alcatel OT-255
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_255-3182.php
![]()
Što znači Alcatel se vrača, sa ne baš dopadljivim mobitelima. Ubiti više su mi kao za USA tržište, to tamo prolazi.
HC4L
O ukusima se može raspravljati.Meni je recimo ovaj dizaj baš otkačen i prolazi kod mladih,a niska cijena samo tome pogoduje.
Jbt ja mislio ovaj treci neki super kad ono mob nema nista.jbt.ovaj drugi mi je super.a oce doc to kod nas?
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_808-3186.php
meni je ovaj cool,hm,nikad ne bih pogodio na što sliči.
volim se gibat...
Izgledaju dobro. Iaoko i dalje se malo bojim od alcatela. Prvi telefon mi je bio alcatel i posle mesec dana se pokvarilo, tako da ni u servisu nisu to mogli popraviti...
Valjda su se već promenili.
skroz mi se sviđa dizajn...
volim kad proizvođači malo eksperimentiraju, a ne da štancaju po traci sve iste modele, samo mijenjaju specove
Da bi se izborili na tržištu moraju izdat neki najjači model po cijeni trenutno najjačeg ali da nudi više...definitivno garantira napredak
npr.
3.7" S-AMOLED
1.2 dual core snapdragon
1 gb ram
2 gb rom
16/32 gb free space
8mpx camera 720p
aluminijsko kućište
Froyo 2.2
I sve to po cijeni recimo sada Galaxy S, što znači nudi dosta više a za istu cijenu mobitela pri vrhu... Rizičan potez ali bi mnogima zapeo za oko...
PS: ove specifikacije su realno izvedive upravo sada, pitanje je samo marketinške igre...
Kada bi sa ovakvim modelom zapeli za oko, lako je kasnije izbaciti par wanna be desire, par dummy malo jačih i opa...ušli su u igru sa ostalih 4-5 proizvođača![]()
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Treba imat ugovore sa ARM-om, Google-om i ostalim proizvođačima koji nude tako napredne i snažne hardverske komponente. To iziskuje puno para (kojih Alcatel nema na bacanje) i vremena tako da je gore navedena opcija skoro pa nemoguća.
+ Brand nije toliko razvikan da uspije zaprijetiti nekome od "glavnih" u mobilnoj industriji.
Budi ti siguran da je Alcatel dosta razvikan i da su čuli svi za njega. Pa on je došao među prvim mobitelima kada je u HR bio "bum" 1999 god. Alcatel one touch i sl... To je gotovo svima starijima od 22-23 godine bio skoro prvi mobitel...uz onaj ericsson ciglu.
A što se tiče para...ovisi kako su ulagali i u kakvom je stanju firma sada...s obzirom na dužu povijest trebali bi imat para...ali ovisno o ulaganjima i krizi ovisi koliko sada imaju te kako stoje na tržištu sa dionicama...bla bla bla...
Uglavnom...ono gore je moj priijedlog ako imaju para kako bi uskočili gotovo svima u oči...a onda polako na kočnicu i bacit hrpu sada sličnih mobova..a dizajna neka se drže svog originalnog...
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Nema sanse da se Alcatel probije na smartphone trziste...
Ne znaci ti puno to dali imas dugu tradiciju nego dali mozes pratit sto korisnici zahtjevaju.
A sad da mi Alcatel izbaci neki Android 2.2 mobite sa 1GHz procesorom i sa ko zna kakvim specifikacijama, ko zna dal ce korisnici vise vjerovat Alcatelu ili recimo nekom HTC-ovom ili Samsungovom modelu...
"Because the people who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do" S. Jobs
Alcatel je sada u vlasništvu kineza, i vjerujuem da im trenutno nije u interesu izbacivati nekakve jake smartphone uređaje kad su njihovi pogoni prilagođeni masovnoj proizvodnji najjeftinijih mogućih mobitela. To je kao da od npr. Dacie očekujete da u svojoj buksi od tvornice napravi auto tipa Q7.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
blah, propala mi usporedba. Ali svejedno teško da će alcatel izbaciti nekakav top model u trenutnoj postavi tvrtke.
OffT: ako ova dacia ne bude pre skupa mogla bi i meni biti interesantna :>
Bookmarks