To ga je onda držao na ledu, jer ovo je nevjerojatni rezultat.
Proc je jači od mog starog kompa![]()
Lejkao je netko video, no koliko se iz njega vidi, novi omap su nekim čudom natjerali da radi na 3GHz.
Općenito, omapi su vrlo jaki i izdržljivi procesori, tako da je vrlo moguće da ovaj video nije neki fake. Po svemu sudeći, ovaj ga je clockao, no da li je to ustvari to, sad je pitanje.
Omap na droidu je bio dignut na skoro 1.5GHz, a standardan clock mu je 550MHz. Ovaj je stock 1GHz. Tako da mislim da nije nemoguće.
Prosudite sami.
http://androidapproved.com/item/droi...s-3-0ghz-video
To ga je onda držao na ledu, jer ovo je nevjerojatni rezultat.
Proc je jači od mog starog kompa![]()
Sve je to lijepo- ali ne vidim da je baš prebrz.
A, 3GHz nije malo...
Jedino pretpostavljam da to ide malo drugačije kod mobitela- upravljanje procesorom (pisao sam test iz toga pa sam nabrijan i svašta mi pada na pamet)...
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
Možda je app fejkan da izgleda kao setcpu, slideri se vrte u prazno, a benchmark testova ili barem short stress testa iz setcpu aplikacije - nigdje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Nek pokaže zadnju stranu mobitela. Ako se nije rastopila - fejk![]()
Kakvo topljenje? Pa omap od 550 MHz je dignut 3 puta više nego što je stock. Ovaj gore je 1000MHz. Što je čudno ako je i on dignut toliko? Što se tiče benchmarka, to ćemo vidjeti kroz neko vrijeme.
Bookmarks