ima ti samsung d780,Philips 699 ne znam ima li još koji??
koji sve proizvođači imaju u prodaji mobitele sa dvije SIM kartice, a da nisu kinezi, i po mogućnosti da se prodaju na našem tržištu.
znam za Samsung D880, ima li još neki model?
ima ti samsung d780,Philips 699 ne znam ima li još koji??
Imas CECT ZT-199.
Samo kaj neznam jel to Kinez:![]()
A onda nista...
Cekaj neke bolje dane...
Uostalom kaj fali Samsungu?
Znas da konkurencija brzo odgovara pa nebus dugo ceko na nove telefone s dual simom.
npr. E-ten DX900. Dual SIM uređaj na WM OS-u. Samo neznam dali ga ima gdje kupiti kod nas???
E da vidim da još nije na tržištu, stoga malo pričekaj, ako si zapeo za njega.
ma samsug d880 mi je malo velik, ja bi nesto poput nokie 6300 a da je dual sim... *ebiga, znam da puno tražim (ili možda nisam?)...
ako ti nije osobito bitan brand name, obrati pozornost na kineske modele, u ovoj temi imaš gotovo sve o njima
pa napisa sam gori "samo da nisu Kinezi", a i na ovoj stranici jasno piše "MOBITELI IMAJU GARANCIJU 5 DANA!" a uz to nude samo 2 modela...
ja bi nekog normalnog proizvođača, ali da je manji mob od d880, čini mi se previše debeo, da je barem kao Nokia 6300 odprilike
a valjda će izbacit nešto do idućeg ljeta...
zanima me koliko samsung ima ovakvih mobitela i koji su?
jel ima ko jos novijih saznanja o mobitelima s 2 kartice???
Samsung D780,D880,D980 su dual sim.
Većina kineskih mobitela (CECT) je dual sim:
pa u cemu je problem kupi si bilo kakav fon i onda si uzmi dual sim adapter ja ga ev koristim nekoliko mjeseci super sam zadovoljan... mozes sada birati i onaj gdje nije potrebno nikakvo sjeckanje
SIM!!!
###1410989180026
Ručno prebacivanje je obvezno u tom slučaju, a mobiteli s dual sim-om imaju 2 kartice online istovremeno.pa u cemu je problem kupi si bilo kakav fon i onda si uzmi dual sim adapter
SIM!!!
aha... pa dobro al opet ako mu je toliko stalo do toga.... ne vidim ni nista lose u rucnom prebacivanju!!!
###1410989180026
Hm, imao sam malo na probi samsung 880 pa sam stavio sim t-com i sim vip, pa mi je znalo štekati...
dao sam ga kolegi on sad ima t-com i tele2 i radi bez problema...
Ako je SIM kartica od vip-a 32 bitna ili manja zna dolaziti do štekanja.Hm, imao sam malo na probi samsung 880 pa sam stavio sim t-com i sim vip, pa mi je znalo štekati...
dao sam ga kolegi on sad ima t-com i tele2 i radi bez problema...
a kakva je kvaliteta doticnih kineza? ako u djecje igracke stavljaju otrovne i opasne sastojke strah me da i mobiteli nisu slicnipa ako neko zna da mi malo pojasni...i sta je to dual sim adapter, moze neki link i cijena bi me zanimala, hvala
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
Dual SIM adapter je koristan ako ti ne smeta da je jedna kartica neaktivna(ugašena), u protivnom je beskoristan.
http://www.google.hr/search?hl=hr&q=...+adapter&meta=
www.miato.hr
Pronasao sam na internetu vise modela mobitela koji imaju mjesto za dvije SIM kartice, dakle mogucnost koristenja dva broja i to oba aktivna. Takvi su recimo Acer DX900 i Samsung C5212. Moze li se kupiti neki od ovih modela u Hrvatskoj ili radije u BiH? Ima li jos "pametnih" mobitela sa ovim rjesenjem?
Imas u Hr dosta samsungovih modela sa Dual Sim nacinom rada ali niti jedan nije smartphone ili kako ti kazes "pametan"...
Bookmarks