Ako se cuje zvuk onda je sifra prihvacena pogledaj malo bolje dali je ukljuceno to sto trazis
Našao sam šifre za Underground 2 piše da ih trebam upisati kad se pojavi ono da trebam pritisnuti enter prije main menua ja ih upišem i čuje se neki zvuk ali šifre ne djeluju je li treba šifre upisati još negdje ili ja ih neznam upisati
Ako se cuje zvuk onda je sifra prihvacena pogledaj malo bolje dali je ukljuceno to sto trazis
pa naprimjer ja ukucam onu šifru da dobijem 20000 $ u careeru začuje mi se zvuk ali ne dobijem ništa novaca
Ako koristis ove sifre:"regmebaby" i "ordermebaby" te sifre reaguje samo ako si ih ukucao pre nego sto si poceo career.A dok traje career(ako si presao koji krug) reaguje samo ova "regmybank" ali sa njom dobijes samo $200.![]()
Zadnji uredio JA_SAM : 16-07-2005 u 03:41
aha hvala ti jer kod mene ne piše da je to samo ako tek počinješ career
Je li sve šifre tako rade
Koliko ja znam samo te 2.
Ali koji ti je gušt igrat sa šiframa ?
Log into the irc for instant help and chat 1. irc.wikkedwire.com | 2. /join #rohitab | 3. /nick yourusername
all you need is one place: http://www.rohitab.com
I ja ne znam sta ce ti sifre, uzmi savegame. Prije ces zavrsiti![]()
Izvorno postao SEGA
![]()
![]()
Dobro ali me sad nekad izbaci i pojavi se ono send, don´t send eror promjenio sam crack ali opet izbacuje
Pa u vezi sa time ti šifre ništas neće pomoći. Vjerovatno je greška kod instalacije ili u cracku.
Znam da mi šifre u tome neće pomoć ali sam stavio ovdje da ne otvaram novu temu, reinstalirao sam igru stavio drugi crack ali opet nije u redu
Sorry.
Ako ti konfiguracija zadovoljava, problem je vjerovatno u samom instalacijskom paketu koji imaš.
Imam P4 3.0GhZ, EAX 300 se, 1 GB ddr
Mislim da je to dovoljno, misliš da je cd-a
Grafička, RAM?
Kažem ako ti konfiguracija zadovoljava, vjerovatno je stvar u samoj instalaciji. Pokušaj nabaviti igru od nekoga kome radi bez problema.
EDIT: vidim da si dodao podatke na post. Pretpostavljam da je cd. Sa tom konfiguracijom trebalo bi raditi bez ikakvih problema.
Dobro danas ću kupit novi pa ću probat jer igra je stvarno super
To je moja pretpostavka. Ne bih htio da se bacaš u trošak, a da se pokaže da to nije bio problem.
U svakom slučaju javi da li si riješio.
Pozdrav!![]()
Ma nije ništa 40 kuna koliko košta ne brini se
Ako si uspeo da instaliras igru neverujem da je do cd-a greska je ili u crack-u ili nesto nije uredu sa tvojim sistemom.
Evo kupio sam novi cd i ne izbacuje me više hvala puno
Nije do cd-a opet me je izbacilo iz igre, nema veze kupio sam win longhorn pa ću sutra formatirat pc pa će valjda onda biti u redu
Vidim da si iste probleme imao i sa juicedom. Problem ti je onda u Windowsima.
Nadam se da ćeš rješiti.
Pozdrav!
Samo kako mogu spremiti saved games na backup cd
Što se tiče NFSU2 mislim da imaš dir negdje u My Documents.
Čini mi se da je hidden pa moraš u folder options - show hidden files and folders.
Kasnije ga samo vrati na mjesto odakle si ga iskopirao.
Bookmarks