I Motorola v525 za 191kn
![]()
Odaberite jedan od VIPme KOMPLETA po super povoljnim cijenama:
Siemens CV65 - 0,91 kn
Sony Ericsson T610 - 91,00 kn
I svi ostali VIPme KOMPLETI dio su ove fenomenalne ponude jer ih možete kupiti s popustom od nevjerojatnih 91% na njihovu prodajnu cijenu!
Sve što morate učiniti je registrirati se kao korisnik usluge plaćanja putem mobilnog telefona (putem mPIN-a) u bilo kojem VIP centru ili kod VIP partnera diljem Hrvatske i popisati Ugovor o posebnoj ponudi VIPme KOMPLETA. Tim Ugovorom VIPnet se obvezuje u narednih 12 mjeseci obnavljati VIPme račun po vašem izboru iznosom od 150 kn koji će se teretiti na vašu kreditnu karticu. Taj VIPme račun imat će pogodnosti razgovora po VIPme tarifnom modelu s najpovoljnijim cijenama poziva.
Požurite, jer ova fenomenalne ponuda vijedi samo do 30.11.2004. ili do isteka zaliha!
I Motorola v525 za 191kn
Ima u toj ponudi i jedna stvar koju nisu napisali. U slučaju da nemate ili ne želite koristiti kreditnu karticu nego običnu karticu tekućeg računa, morate unaprijed platiti 1800 kn bonova (12x150) koji onda koristite slijedeću godinu dana. Ako mogu obnoviti račun SMS porukom koristeći tekući račun, ne vidim razlog zašto mi ne bi svaki mjesec skinuli sa računa 150 kn, a ne da ih moram platiti unaprijed.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
a isti ti je to vrag.....
isto skidaju odmah 1800 kn ako se ugovor potpiše kod vip partnera
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
jest...samo što ti kartica daje kredit a tekući ne...
Nije ista stvar odjednom dati 1800 kn ili svaki mjesec 150 kn. Da imam na raspolaganju 1800 kn pronašao bi još 500kn i kupio si SX 1.Izvorno postao damgol
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
moguće je platiti čekovima (6 komada)Izvorno postao Sljaka
probaj ti meni nešto dati a ja ču ti kao garanciju dati svoj tekući račun. koji će bit prazan za 15 dana i neće se nadoplačivati.![]()
dobar grah daleko se čuje
Pročitaj ugovor koji potpisuješ sa bankom gdje piše da banka garantira isplatu za sve troškove koje ti napraviš. I čekovi mogu biti bez pokrića. Znači da VIP ne gubi ni u kom slučaju. I kreditna kartica se može zloupotrijebiti i otići u "crveno". Zbog čega onda su svi oni koji imaju kreditnu karticu pošteni, a svi drugi nisu?Izvorno postao KaKaV NeReD
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Treba još u to uračunati i kamate koje iznose oko 25kn mjesečno i važna napomena: ukoliko obnovite račun putem bona (ne koristeći m-pin) gubite jeftinu tarifu. Motorolu V525 je jako teško naći u takvoj ponudi: mislim da je više nema jer je i na vipovom siteu uklonjena iz ponude.
motorolu v525 su izbacili iz te ponude
zašto? """""
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
zato jer je rasprodana
čemu panika. dali uopće netko tjera korisnika da kupi taj komplet po tim uvjetima.
naravno da će se VIP zaštiti sa sredstvima plačanja. Što se tiće kupovine na kreditnu karticu, ona mora proći autorizaciju. što se tiće tekučih računa, nije moguće sa svim bankama registrirat uslugu baš zbog toga da te banka nebi kasnije tražila lovu a ti je nemaš a vip se naplatio. Dakle neke banke su udredile uvijete.
dobar grah daleko se čuje
Zato smo mi tu da prosvjetlimo ljudima ociIzvorno postao Sljaka
![]()
ma prodat ću ti ja svoj sx za 1800 kad kupim p910iIzvorno postao Sljaka
a 500 stavi u fond za vip komplet i dodaj još malo i to je to![]()
Bookmarks