http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2175
pomeni je bolja carbon..
a niske cjene su vjerovatno zbog staroosti a nevjerujem da biju kinezi napravili kopiju starog moba i ako jesu da bi toliko proživi..
imam 3-4kartice, ne znam ni sam koju cu zadrzat sve, i trazim neki metalni mobitel..
ali naisao na 8800 dual sim, tj ima ih dosta po oglasima, sto mi je super jer stanu odmah 2sim kartice, a vecina dual sim modela su mi smece,vecina samsunga nekih low end i plasticnjaci.
prije sam padao na 8800 model, no recimo 8600 luna koliko me odusevila dizajnom i staklom, toliko me razocarala metalna pozadina koja se brzo izlizala.. na 3komada koja sam imao uvijek se izlizala pozadina ubrzo..
kakve su kvalitete ove kopije, vidim da nisu niske cijene za kineze, pa me zanima ako je netko koristio koja je kvaliteta tog metala?(saphire je isto od koze jel?) koliko je otporan na habanje?trajanje baterije? ili izrada nije ni blizu orginala i kvalitete?
dvoumim se između 8800 arte (crna) i carbon arte ako bi vec isao na dual sim.
bio nekad oglas...
http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=2175
pomeni je bolja carbon..
a niske cjene su vjerovatno zbog staroosti a nevjerujem da biju kinezi napravili kopiju starog moba i ako jesu da bi toliko proživi..
u 2 sata se ne stigne iskopat 20m kanala,bagerom da, ali mi nismo bageri
krivo si me shvatio, nisam reko da su niske cijene, nego da ni kopije nisu jeftine
za jednu kopiju 8800 arte ili carbon nađes lunu ili 8800 sirocco orginal polovan.
ali luna mi vise nije napeta jer se izlizuje brzo pozadina..
a ovi su mi spica jer dobro izgleda a i dual sim, pokrije mi 2kartice da ne nosam 3+mobitela.
pa me zanima vidim da je vecina po oglasnicima kopija, pisu 90%iste, pa me zanima koliko je to isto.
ako je losija kamera i manje memorije to mi ne igra nikakvu ulogu, bitno da radi normalno, da baterija drzi 2dana, te da je kvaliteta izrade ok.
da se ne oguli brzo,skine boja i slicno.
jel ima netko da je koristio ove kopije, i koja je bolja, arte ili carbon arte?
nikad nisam imao kineza pa me zanima kakva je izrada, posto nije plasticna nego isto metal mogao bi biti izradom slican orginalu, nije sad izrada toliko skupa koliko je prestiz imati org 8800
Zadnji uredio dubrava : 26-11-2010 u 21:21
bio nekad oglas...
Bookmarks