Preko cydie instalirati appsync, kad to zavrsi 2 puta kliknuti na *.ipa file, otvoriti ce se itunes, i onda samo Sync i to je to
Kako sam našao na netu hrpu razno raznih načina instaliranja skinutih aplikacija zanima me koji je najjednostavniji (bolji, sigurniji...) naćin.
U mom slučaju se radi o iphone4 (os 4.1) i recimo da bi koristio usb ( ne wifi).
Da i iphone je naravno jailbreakan.
Ako već postoji identična tema molim admina da obriše ovaj post (uz moju ispriku).
Hvala.
motorola user
Preko cydie instalirati appsync, kad to zavrsi 2 puta kliknuti na *.ipa file, otvoriti ce se itunes, i onda samo Sync i to je to
iPhone 5s 16 GB
Da provjerim.
Skinem ipa file na pc. Spojim iphone preko usb-a na pc. dva put kliknem i to je to?
motorola user
Da. Ako ti je itunes instaliran, automatski ce se otvoriti cim kliknes na ipa file. I onda samo odes na Sync u itunesu
iPhone 5s 16 GB
Skini installous i mozes preko toga naci i instalirati.
Evo kako sam ja napravio za one koji su novi u iphonu kao ja.
Skinuo installous preko cydie. Zatim skinuo i-funbox na pc-u i pokrenuo. U njemo našao folder installous i tamo kopirao skinute ipa fileove.
Nakon toga na iphonu ušao u installous/download gdje se nalaze ti ipa file-ovi. Sad je potrebno samo pokrenuti instalaciju istih.
motorola user
Zakomplicirao to ti previse, ovako kao sto ti je imaticx reko je jednostavnije.
Baš, kompliciraš bezveze. Imaticx-ov postupak ti je najkraći i najbolji.
Može pomoć!
Skinuo sam cidiu na Iphone 3gs i kada je instaliram kaže da više nemam mjesta na njemu. Kako mogu dodati memoriju jer je slobodna 14 gb, vjerovatno je rijeć virtualnoj memorije
Bookmarks